StoryEditorOCM

HONGOLDONIANovi proizvodi i rješenja: vibrirajući tresač i skupljač

Piše PR
16. ožujka 2022. - 09:00

HONGOLDONIA d.o.o. za svoje kupce bira kvalitetne i dugotrajne proizvode s efikasnom i niskom potrošnjom goriva i smanjenom emisijom ispušnih plinova.

Već više od tri desetljeća tvrtka "Hongoldonia" d.o.o. je primarno fokusirana na jedan cilj, pružiti tržištu kvalitetne i pouzdane proizvode, pratiti tehnološka dostignuća i razvoj suvremenih tehnologija, brinuti se o okolišu, te takvim pristupom pridonijeti razvoju zajednice. "Hongoldonia" d.o.o. za svoje kupce bira kvalitetne i dugotrajne proizvode s efikasnom i niskom potrošnjom goriva, smanjenom emisijom ispušnih plinova, neovisno je li riječ o agregatima, pumpama za vodu, motokultivatorima, kosilicama za travu ili Oleo-mac motornim pilama, trimerima, kosilicama, prskalicama, bušačima za zemlju. Jedan od istaknutih brendova je i specifični LISAM. Alati, kao što su kresač ili škare za orezivanje, vezačice vinove loze, pneumatske i baterijske škare su rezultat konstantnog istraživanja i dizajniranja novih rješenja kako bismo mogli ponuditi ono najbolje što moderna tehnologija može ponuditi za povećanje produktivnosti.

S obzirom na ogroman broj stabala maslina, orašastih plodova i drugog voća, tijekom svake berbe pojavljuje se problem potrebnog broja berača, koji su značajan trošak, a koji pritom uvijek vremenski ne stižu pobrati silne količine uroda. Upravo su iz tvrtke Ganni Ferrari pronašli odgovor na spomenute probleme.

 

Vibrirajući tresač

Tržišta poljoprivredne proizvodnje pokazuju rastuću potražnju uređaja za berbu maslina, orašastih plodova i drugog voća. "Gianni Ferrari" ima odgovor i na taj izazov, a zove se "Vibrating Harvester". Budući da se sva hidraulička snaga može izravno usmjeriti na vibrirajuću glavu, rezultati su izvrsni na većim i starijim stablima, kao i na mlađim i manjim stablima. Kompaktna veličina turboloadera olakšava operacije žetve u intenzivnom uzgoju, te je moguće protresti dva stabla sa strojem u istom položaju.

image

Skupljač "Reverse Umbrella"

Skupljač

Za kombiniranje s vibrirajućim kombajnom "Gianni Ferrari" nudi "Reverse Umbrella". Skupljač u potpunosti obuhvaća stablo i skuplja otpale plodove. Ovi tehnološki pomagači u berbi su ne samo adekvatna zamjena beračima, već berbu obavljaju puno optimalnije i brže, bez oštećenja debla i kore stabla, kao i samih plodova. Turboloader je višenamjenski uređaj koji je idealan za zemljane radove, za održavanje javnih površina, za radove u poljoprivredi, za građevinarske radove, za rukovanje različitim materijalima (utovar/istovar), te za sve druge tipove industrije gdje su snaga i funkcionalnost ključni faktor.

Osim izdvojenih tresača i skupljača, za mini bager turboloader na raspolaganju je još tridesetak različitih priključaka, kao što su utovarivači, rovokopači, viličari, bušači, kosilice, sječkalice.

Informacije: tel. 091 273 1285, e-mail: info@hongoldonia.hr ,   www.hongoldonia.hr

06. svibanj 2024 11:07