StoryEditorOCM
RegijaSPROVOD BEZ RODBINE

Majka ubojice male Danke pokopala drugog sina, pa prvi put izašla u javnost: ‘Smjestili su mu!‘

Piše Jutarnji list
12. travnja 2024. - 17:28

- Netko drugi je to napravio, pa je njemu smjestio. Plašim se policije, bojim se svih, samo me fotografiraju. Bili su, iznijeli svašta, sedam papira imam - rekla je Svetlana Dragijević nakon što je prvi put izašla iz kuće nakon pogreba svog drugog sina, koji je umro u policijskom pritvoru. Bio je optužen kako je svome bratu pomogao da sakrije tijelo ubijene dvogodišnje curice Danke Ilić.

- Motornu pilu su odnijeli, bili su ti u bijelim odijelima, uzimali briseve. Od 10 do pola tri ujutro su bili, ima sve u papirima, sve piše. Samo meni dušu da uzmu! Ne znam ništa, ništa ne znam! Bili su susjedi na sprovodu, rodbina nije došla. A sada moram sama kod doktora, nema tko da me vodi - dodala je Svetlana.

Cijelo vrijeme tijekom razgovora, navodi Blic, ponavljala je kako ju je strah da bude sama: "Iz Hitne dolaze i mjere mi tlak. Dolaze susjedi navečer i sjede sa mnom", rekla je ona. Misli da njezin sin nije kriv.

- Nemam kontakt s njima, ne znam ni kako je Dejan priznao, to je namještaljka - rekla je Svetlana.

Danka Ilić iz Bora, stara nepune dvije godine, nestala je u utorak, 26. ožujka. Istragom je otkriveno da je djevojčica ubijena i to je priopćeno 4. travnja. Dijete su autom, kako se sumnja, udarili Srđan Janković i Dejan Dragijević. Nesretna djevojčica je bila još živa nakon udarca, ali je potom zadavljena.

Otac i brat Dejana Dragijevića su uhićeni zbog sumnje da su pomagali u zločinu. Brat Dalibor je preminuo iza rešetaka, dok je ocu određen pritvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 10:29