S tugom u srcu i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni okrijepljen svetim sakramentima javljamo rodbini i prijateljima da se preselio u život vječni naš voljeni

FILIP MANDIĆ JADRIJEVIĆ

pok. Ivana rođ. 5.I.1932.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u petak 19.VIII.2022. u 16 sati na mjesnom groblju sv. Nikole u Bogdanovićima. Ožalošćeni: sin Ivan Mandić Jadrijević, kćeri Cvita Vuletić, Marija Vuco, Nediljka Spahija, nevjesta Vesna, zetovi Nenad i Anđelko, unuci Ana, Gabrijela, Paula, Ana Lovrinčević, Marina Vuco Validžić, Marin Vuco, Anita Matić, Mate Spahija i Ivan Spahija s obiteljima, obitelji pok. brata Ante, pok. sestre Ike i pok. sestre Marije te ostala rodbina, prijatelji i susjedi. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je u 87. godini života napustila naša voljena majka, baka, prabaka i svekrva

LJUBICA LJUBETIĆ

rođ. Ivica 1935. – 2022.
Za njom će vječno tugovati sinovi Ozren i Ivo s obiteljima. Sprovod će se obaviti na groblju Lovrinac tiho u krugu obitelji. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 16.VIII.2022. godine napustio naš voljeni

RADOVAN JEZDIĆ

1952. - 2022.
Posljednji ispraćaj obavit će se u subotu 20.VIII.2022. godine u 11 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: supruga Joza, kći Gordana, sestra Ivanka s obitelji, šurjak Martin s obitelji i ostala rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužna srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 16.VIII.2022. godine napustila naša voljena

VJERA - ANTICA KUČIĆ

rođ. Katačić 1937. - 2022.
Pogrebni ispraćaj obavljen je tiho u krugu obitelji dana 18.VIII.2022. godine na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: kćeri Maja i Žana, brat Edo i nevjesta Vanja, zetovi Ognjen i Toni, unuci Dora, Filip, Maro i Borna, nećaci i nećakinje te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 12.VIII.2022. blago u Gospodinu napustio naš voljeni

ANTE MAMIĆ

pok. Marka 1931. - 2022.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u petak 19.VIII.2022. u 15 sati na groblju Zidine – BIH. Za njim tuguju: supruga Ruža, sin Mirko, brat Stipe s obitelji, sestra Janja s obitelji, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 17.VIII.2022. godine napustila naša draga

BRANKA ĆURIN

1938. - 2022.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će u petak, 19.VIII.2022. godine u 17 sati na mjesnom groblju Gdinj. Izrazi sućuti primaju se od 16.30 sati. Ožalošćeni: suprug Mercedes, kći Herta, sin Maks, zet Dušan, nevjesta Marija Ćurin, nevjesta Marija Posavec, unučad Ivo, Antonijo, Vlado, Josip i Roberto, praunučad Stela i Ivano te ostala tugujuća rodbina. Počivala u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 18.VIII.2022. godine nakon duge i teške bolesti u 67. godini života napustio naš voljeni suprug, otac, djed i brat

DRAGO VUKOSAV

pok. Ivana 1956. – 2022.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika održat će se dana 19.VIII.2022. godine u 18 sati na mjesnom groblju u Gomila-Dusina. Sućuti obitelji možete izraziti od 17 sati u mjesnoj mrtvačnici na Gomili-Dusina. Ožalošćeni: supruga Dragica, djeca Ivan, Petar i Marko s obiteljima, Anđela i Tomislav, braća Marko i Vele s obiteljima, sestra Gordana s obitelji, unučad te ostala mnogobrojna tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužna srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 15.VIII.2022. godine napustio naš voljeni

DUŠAN RAMIĆ

1939. - 2022.
Pogrebni ispraćaj obavit će se u petak 19.VIII.2022. godine u 14.15 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: supruga Stana, mnogobrojna rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da je dana 17. kolovoza 2022. godine blago u Gospodinu preminula naša voljena

IKA MILJAK

rođ. Prnjak 1933. – 2022.
Posljednji ispraćaj bit će u petak, 19. kolovoza 2022. godine u 18 sati na mjesnom groblju Sv. Ilije - Kljaci. Ožalošćeni: sin Nediljko, nevjesta Asia, unuci Mate i Mia, sestre Luca i Ana s obiteljima, obitelji pok. braće Josipa, Ante i Mate, zaove Marija, Manda i Ika s obiteljima, obitelji pok. djevera Marka i pok. zaove Ane te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem. Umjesto cvijeća molimo priloge dati za potrebe Crkve.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 17.VIII.2022. preminuo naš voljeni suprug, otac, djed i brat

IVE PLAZONIĆ

1947. – 2022.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavljen je tiho u krugu obitelji dana 18.VIII.2022. u Vrlici. Ožalošćeni: supruga Nada, sin Joško s obitelji, kći Željka s obitelji, sin Goran s obitelji, sestra Pera s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja. Počivao u miru Božjem!
S tugom u srcu i bolom u duši ali sa vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je nakon duge i teške bolesti preminuo naš voljeni

JOSIP BOŽIĆ

1951. - 2022.
Posljednji ispraćaj obavljen je tiho u krugu obitelji na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: supruga Ana, sinovi Damir i Ivica, nevjeste Tina i Jelena, unuci Petar, Renata, Marijeta i Jakov te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
“Smrt ostavlja bol u srcu koju nitko ne može zaliječiti, ljubav ostavlja sjećanje koje nitko ne može ukrasti.” U dubokoj boli javljamo obitelji, prijateljima i znancima da nas je dana 17.VIII.2022. napustila naša voljena i dobra: majka, baka, prabaka, svekrva, teta i strina

KATA POLIĆ

ud. Ante rođ. Šunjić 1932. - 2022.
Posljednji ispraćaj održat će se u petak, 19.VIII.2022. u 17 h na mjesnom groblju u Brštanovu. Ožalošćeni: sin Nikola s obitelji, sin Dušan s obitelji, sin Vladimir s obitelji, unučad, praunučad, obitelji pok. braće Stipe i Andrije, pok. sestara Cvite i Ane, obitelj pok. djevera Frane, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 15.VIII.2022. nakon duge bolesti sklopila svoje umorne oči i preselila u vječni dom

MARA ANIĆ

rođ. Talaja 1948. - 2022.
Posljednji ispraćaj voljene nam Mare obavljen je u krugu obitelji i rodbine na mjesnom groblju Presvetog Trojstva u Slivnu. U srcu, molitvama i mislima vječno će te nositi tvoji najmiliji: kći Ivana, unuci Julijana, Franjo i Mateo, brat Marijan s obitelji, sestra Neda s obitelji, djever Ivan s obitelji, obitelji pok. zaova Mare i Ljubice, obitelj Janje Meštrović, Zdenke Bošnjaković, Jelice Marošević, Mirjane Marčinko te ostala rodbina i dragi prijatelji koji su je poznavali. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 17.VIII.2022. preminuo naš voljeni

NEDILJKO RADOJKOVIĆ

1932. - 2022.
Posljednji ispraćaj našeg dragog Nediljka obavit će se u petak, 19.VIII.2022. u 18.30 sati na Novom groblju u Gornjoj Podgori. Izraze sućuti primamo od 18 sati na groblju. Ožalošćeni: supruga Miljenka, sinovi Kleme s obitelji i Zoran, kćer Jolanda s obitelji, nećakinja Belinda s obitelji te ostala rodbina i prijatelji. Misa zadušnica će se služiti nakon ispraćaja u župnoj crkvi Uznesenja Marijina. Zbog epidemioloških mjera molimo biti oslobođeni kućnih posjeta žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Tužna srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 16.VIII.2022. godine napustio naš voljeni

ROBERT MALEŠ

1960. - 2022. HRVATSKI BRANITELJ
Pogrebni ispraćaj obavit će se dana 19.VIII.2022. godine u 13.15 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: brat Damir, nevjesta Jelka, nećakinja Diana s obitelji, nećak Ivan te ostala rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Misa zadužnica održat će se 19.VIII.2022. godine u 19 sati u crkvi Gospe od Pojišana. Počivao u miru Božjem.
Neizmjerno tugujem jer te nisam mogao sačuvati od teške bolesti i neminovnosti rastanka ljubljena

ZLATA REIĆ

Sahrana je održana u krugu obitelji i prijatelja na groblju „Lovrinac“ u Splitu 17.VIII.2022. godine.
„ Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će i tko god živi i vjeruje u mene, neće umrijeti nikada.“ (Iv. 11,25-26) S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 16.VIII.2022. godine, okrijepljena Svetim sakramentima, blago u Gospodinu preminula naša voljena majka, svekrva, baka, prabaka, sestra, ujna i tetka

ANA MALEŠ

ud. Grge - Ivan rođ. Novaković 1934. – 2022.
Posljednji ispraćaj naše voljene bit će na mjesnom groblju u Brštanovu, 18.VIII.2022. u 17 sati. Ožalošćeni: sin Duje s obitelji, kći Mara s obitelji, obitelji pokojnih djeverova Duje, Jure i Ilije, brat Marko s obitelji, obitelji pok. braće Ivana i Nikole, unučad, praunučad te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo, rodbini, prijateljima i znancima da je dana 13.VIII.2022. tiho u Gospodinu preminula naša draga

ANKA DOMIĆ (MALENA)

rođ. Balić 1935. - 2022.
Posljednji ispraćaj drage nam Anke obavljen je tiho u krugu obitelji na mjesnom groblju u Slatinama. Ožalošćeni njeni najmiliji. Počivala u miru Božjem.
" Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će. I tko god živi i vjeruje u mene, neće umrijeti nikada." (Iv 11,25-26) U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 16.VIII.2022. preminuo naš voljeni suprug, otac, djed i pradjed

ANTE – MIJO TROGRLIĆ

pok. Marina 1936. - 2022.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u četvrtak 18.VIII.2022. godine u 17 sati na mjesnom groblju Žeževica – Orje. U tuzi ostaju: supruga Marija, sin Marin, kćeri Divna s obitelji, Merica s obitelji, Marina s obitelji, sestre Marica, Vesela i Nevica s obiteljima (odsutne) te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem!
Dana 14.VIII.2022. godine zauvijek nas je napustio naš dragi

ANTO ĐIKIĆ

1937. - 2022.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u četvrtak 18. kolovoza. 2022. u 13.30 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: obitelj pok. brata Marijana, obitelj pok. sestre Marice, sestra Ljubica s obitelji. Počivao u miru Božjem.
Nakon života posvećenog obitelji i najbližima, okrijepljen svetim sakramentima, otišao je u susret svom Gospodinu naš dragi

BOŽE PENIĆ

19.XII.1939. - 6.VIII.2022.
Pogreb će biti u Bajagiću na groblju sv. Nikole u četvrtak 18.VIII. u 17 sati. Ispratit će ga njegovi najmiliji: supruga Anđa, sin Jandrija, sin Vlado s suprugom Izabelom, unuci Mateo i Antonio, sestra Anđelka s obitelji (odsutna), sestra Ankica (č.s. Mirjam odsutna), obitelj pok. brata Ivana, brat Duje s obitelji, brat Jerko s obitelji te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od žalovanja.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima tužnu vijest da je dana 15. kolovoza 2022. godine, u 91. godini života, blago u Gospodinu, preminula naša voljena majka, teta, ujna i strina

DONKA PROTEGA

ud. Jere rođ. Tomaš
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će u četvrtak, 18. kolovoza 2022. godine u 17 sati na mjesnom groblju sv. Ivan u Konjevratima. Ožalošćeni: kći Jadranka, obitelj pok. brata Lovre, djeveri Milenko i Drago s obiteljima, zaova Ana s obitelji, obitelj pok. djevera Stipe, nećaci i nećakinje te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni posjeta kućnog žalovanja. Počivala u miru Božjem.
"Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer Ti si sa mnom. Tvoj štap i palica tvoja utjeha su meni" (ps 23,4) Tužna srca javljamo da nas je 15.VIII.2022. napustio naš voljeni

FRANJO ĆAVAR

1950. - 2022.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u četvrtak 18.VIII.2022. godine u 15 h na mjesnom groblju Sv. Ilija u Doljanima, BIH. Ožalošćeni: supruga Mila, sin Berislav, nevjesta Sandra, unuke Marijana i Lucija, brat Marinko sa suprugom Zorkom i sinovima Fra Serđo, Matej (Antoaneta i Rebeka-Maria) i Luka te ostala ožalošćena obitelj Ćavar i Kisić. Počivao u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima tužnu vijest da je dana 16. kolovoza 2022. godine tragično preminuo u 22. godini života naš voljeni

IVAN MARAS

sin majke File i oca Ante 2001. - 2022.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u četvrtak, 18. kolovoza 2022. godine u 16.30 sati na mjesnom groblju Marijina Uznesenja u Mirlović Zagori. Ispraćaj s gradskog groblja Kvanj u Šibeniku bit će u 15.45 sati. Ožalošćeni: majka Fila, otac Ante, brat Nikola, strici Vinko i Stanko, ujaci Jozo s obitelji i Zdenko, tetke Marica, Slavka, Zlata i Anđelka s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo da nas je 13.VIII.2022 napustila naša voljena

LADA BUŠELIĆ

rođ. Mužina 1953. - 2022.
Posljednji ispraćaj obavljen je tiho u krugu obitelji 17.VIII.2022 na groblju Lovrinac. U tuzi ostaju kćeri Sanja i Jelena s obiteljima. Počivala u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo cijeloj obitelji, prijateljima i znancima da nas je dana 16.VIII.2022. u 100. godini života napustila naša draga majka, baka, svekrva i prabaka

MARIJA (MARICA) GREPO

rođena Škoro 1923. - 2022.
Sprovod drage pokojnice bit će u četvrtak, 18.VIII.2022. u 18 sati na mjesnom groblju Svetog Ivana, Sebišina - Runovići. Ožalošćeni: sinovi Josip s obitelji, obitelj pokojnog Miroslava, Ante s obitelji, Veselko s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji S vjerom u uskrsnuće i život vječni počivala u miru Božjem.
S vjerom u uskrsnuće i život vječni, tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima, da je dana 14. kolovoza 2022. godine, blago u Gospodinu usnula naša voljena

MIRJANA JURIČEV - BARBIN

1956. - 2022.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice održat će se u četvrtak, 18. kolovoza 2022. godine u 18 sati na Gradskom groblju u Vodicama. Ožalošćeni: suprug Željko, sinovi Mate i Kristijan, nevjeste Zrinka i Zrinka, zet Ivo, unučad Kristina, Anđela, Ivana, Petra, Milka, Katarina i Emanuel, sestra Snježana s obitelji, sestra Marinela s obitelji, zaova Vinka s obitelji, zaova Lovorka s obitelji, zaova Ratna s obitelji te ostala rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem! Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja kod kuće.
Gospodin je pastir moj, ni u čem ja ne oskudijevam... ...pa da mi je dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer si ti sa mnom... Ps. 23. S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 16.VIII.2022. u 82. godini, u krugu svojih najmilijih sklopila svoje blage oči i zauvijek zaspala naša voljena majka, baka, prabaka, teta, ujna i strina

MILICA FUŠTIN (MICA)

udova Ante (Dele) rođ. Prgin 1940. - 2022.
Pogreb voljene pokojnice održat će se u četvrtak 18.VIII.2022. na mjesnom groblju Sv. Juraj u Prhovu. Pogrebna povorka kreće od kuće žalosti u 17 sati. Ožalošćeni: kći Vesna Lore, kći Mladenka, kći Snježana, unučad Magdalena, Michael, Ivan, Marko, Josip, Martina, Nino s obiteljima i Karla, brat Svetin s obitelji, obitelj pokojne sestre Marije te ostala ožalošćena rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja.
S tugom u srcu i bolom u duši, s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je iznenada u svojoj 52. godini života dana 17.VIII.2022. preminuo naš voljeni sin i otac

NEBOIŠA NOVKOVIĆ

1970. – 2022.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u petak dana 19.VIII.2022. u 18 sati na mjesnom groblju Dračevica. Zahvalni za njegovu ljubav i dobrotu u tuzi ostaju: majka Lidija, otac Ivica, sin Ian, kćer Stella, teta Lotika, rođak Kristijan i ostala mnogobrojna obitelj i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Otišao je naš voljeni

STJEPAN ČIĆO ROJE

pok. Ante 1945. - 2022.
Posljednji ispraćaj dragog nam Čiće bit će u četvrtak 18.VIII.2022. godine u 12.45 sati na groblju Lovrinac. Zahvalni za njegovu neograničenu ljubav i dobrotu u tuzi ostaju: supruga Marina, kćer Gorana i nevjesta Gorenka te ostala rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od posjete kućnog žalovanja. Počivao u miru.
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je napustila naša draga majka, svekrva, baka i prabaka

TONA BARADA

pok. Marina 1934. - 2022.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će u Segetu 18.VIII. u 18 h. U tuzi ostaju sin Ive, sin Milan, nevjesta Ana, unuka Tončica s Milanom, unuk Mirko, unuka Ivana, unuka Adriana, praunuci Ivan i Marko, obitelj pok. brata Ante, obitelji pok. djeverova i zaove. Počivala u miru Božjem.
Otišla je naša voljena

VESNA PERDIĆ-LUKAČEVIĆ

rođ. Buljević ud. Ivana 1935. - 2022.
Ožalošćeni: sinovi Željko i Zoran, nevjesta Mia, unuci Hana i Ivan te ostala rodbina. Na počinak smo je ispratili 17. kolovoza 2022. godine. Počivala u miru.
Blago u Gospodinu dana 15. kolovoza 2022. napustila nas je naša voljena majka, baka, sestra i svekrva

ZORA ČUDINA

ud. Jakova rođ. Stupalo 1961. – 2022.
Sahrana je obavljena 17. kolovoza 2022. tiho u krugu obitelji u Marini. Ožalošćeni: sin Nikola s obitelji, sin Goran, sestra Ana s obitelji, brat Ante s obitelji, obitelj pok. sestre Marije te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo biti oslobođeni od kućnog žalovanja. Počivala u miru Božjem!
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je napustila naša voljena

ANA LOZINA

rođ. Žarko 1964. – 2022.
Posljednji ispraćaj bit će dana 18.VIII.2022. u 14.45 sati na groblju Lovrinac. Zahvalni za svu njenu ljubav i brižnost u tuzi ostaju: majka Terezija, otac Ivan, suprug Milan, kćeri Lana i Milana, zet Tiho, unučad Lucija, Klara i Boris, sestre Žana i Dijana s obitelji te ostala mnogobrojna rodbina. Počivala u miru Božjem!
Tužna srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 16.VIII.2022. godine napustila naša voljena

DESANKA TOPOLIĆ

1947. - 2022.
Posljednji ispraćaj obavit će se u petak 19.VIII.2022. godine u 11.45 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: Milena, Danče, Jernej, Mitja, Ester, Kalina i Nikolai. Počivala u miru Božjem.
Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer si Ti sa mnom. Tvoj štap i palica tvoja utjeha su meni. Psalam 23 Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 11.VIII.2022. godine preminuo naš voljeni

DINKO DRAGIČEVIĆ

1946. - 2022.
Posljednji ispraćaj dragog nam Dinka bit će u četvrtak 18.VIII.2022. godine u 17 sati na mjesnom groblju Donji Humac. Ispraćaj s groblja Lovrinac bit će u 12.30 – 13.30 sati. Ožalošćeni: supruga Jadranka, kćer Kristina s obitelji, kćer Dina s obitelji, kćer Dijana, brat Zoran s obitelji, obitelj pok. brata Branka te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Zauvijek je zaspala naša voljena

NEVENKA BIOČIĆ

ud. Ivana rođ. Nikolić – Malora 1932. – 2022.
Tiho je sahranjena u krugu obitelji dana 17.VIII.2022. na Lovrincu. Za njom tuguju kćeri Dubravka i Jasenka s obiteljima, brat Miro i sestra Ivka s obiteljima, obitelji pok. braće Branka, Ante, sestre Marije i svi koji su je voljeli. Molimo biti oprošteni od kućnog žalovanja.
"ako, braćo moja ljubljena, budite postojani, nepokolebljivi i obilujte svagda u djelu Gospodnjem znajući da trud vaš nije neplodan u Gospodinu." Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 16.VIII.2022. iznenadnom smrću napustio naš voljeni sin, suprug, otac, brat, stric i ujac

ANTE VRDOLJAK

1961. - 2022. HRVATSKI BRANITELJ
Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika Ante obavit će se dana 18.VIII.2022. u 18 sati na groblju sv. Roko u Udovičićima. Za njim u tuzi ostaju: majka Jela, supruga Jasna, sin Marko, kćer Jelena, brat Ivan (Buš) s obitelji, sestra Milena s obitelji, sestra Marija s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 10.VIII.2022. napustio naš voljeni otac, djed i pradjed

JOSIP ZLENDIĆ

Zenso 1933. - 2022.
Posljednji ispraćaj našeg voljenog pokojnika obavit će se dana 19.VIII. 2022. (petak) u 17.30 sati na mjesnom groblju Gospe od Bori u Gornjem Selu. Ispraćaj s groblja Lovrinac bit će u petak od 10 do 10.30 sati. Polazak za Šoltu je katamaranom u 14.30 sati ili trajekt u 16.15 sati. Povratak sa Šolte je trajektom u 20 sati. Za njim u tuzi ostaju: kćeri Ines i Joška, zet Vice Budimir, unučad Marina, Hrvoje, Seni i Josipa sa Nenom i praunukom Sofiom, svastike Ana Burmas s obitelji i Tanja Cecić s obitelji, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. U raj poveli te anđeli. Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
18. kolovoz 2022 16:45