Prošlo je mjesec dana od smrti našeg dobrog i voljenog muža, oca, dide

BORIS ŠKARICA

Zahvaljujemo svima koji su bili uz nas u najtežim trenucima, cvijećem ukrasili grob i ispratili ga na vječni počinak i s nama podijelili tugu i bol. Njegova obitelj Počivao u miru Božjem.
Dana 3.X. navršava se dvanaest dana od smrti našeg voljenog

IVAN MILIĆ

Zahvaljujemo rodbini, prijateljima i znancima koji su te došli ispratiti na vječni počinak. Sveta misa zadušnica služit će se dana 3.X.2020. u 11 sati u crkvi sv. Mihovila, Utore Gornje. Zahvalna supruga Marija, sin Ante, kći Gabi i unuk Antonio. Počivao u miru Božjem.
Navršava se mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni suprug, otac, djed i punac

IVAN ŠKOVRLJ

2.IX.2020.-2.X.2020.
Dirnuti iskazanom pažnjom i suosjećanjem, zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima i svim dragim ljudima koji su nam uputili riječi utjehe i bili prisutni na posljednjem ispraćaju. Hvala Vam na predivnom cvijeću i na Vašoj želji da nam olakšate tugu i bol. Njegova obitelj Počivao u miru Božjem.
Danas na Dan Anđela čuvara prošlo je 40 dana od odlaska naše dobre i drage supruge, majke i bake

MARIJE KATIĆ

Ponosni smo što si baš Ti bila naša i što smo imali tvoje veliko srce, tvoju beskrajnu strpljivost i tvoje prelipe ruke. Ovim putem zahvaljujemo svima koji su te ispratili i onima koji su u mislima bili na tvom posljednjem ispraćaju. Zauvijek tvoji do susreta u vječnosti suprug Petar, kćer Milena, sin Željko, unuke Mirjana, Patricia i Gabriela, zet Teo i nevjesta Jelena Počivala u miru Božjem!
Prošao je tužni i bolni mjesec dana otkad nisi s nama

MIRO ČEŠLJAR

Nema te, ali ipak si stalno s nama u našim mislima, pričama i suzama. Svojom ljubavlju, dobrotom i vedrinom obogatio si naše živote i ostavio neizbrisiv trag. Hvala rodbini, prijateljima i znancima koji su bili uz nas u najtežim trenucima našeg života. Veliko hvala dr. Ivanu Lasiću i Jeleni Karin, hvala prvoj pomoći Imotski koji su nam bili uvijek na usluzi. Hvala osoblju Plućnog Križine. Hvala kolegama i kolegicama O. Z. Bilice Zahvalne obitelji Češljar i Grabovac Počivao u miru Božjem.
Prošlo je mjesec dana od smrti našeg dobrog i voljenog muža, oca i dide

JOSIP JOŠKO UNIĆ

KAPETAN DUGE PLOVIDBE
Zahvaljujemo svima koji su bili uz nas u najtežim trenucima, s nama podijelili tugu i bol. Njegovi Ankica, Ivana, Viktor, Karlo, Pascal, Sara, Hana i Marijeta
Prošao je bolan i tužan mjesec dana otkako nas je zauvijek napustila naša voljena majka

ANĐELKA KLIŠKINIĆ

rođ. Guvo udova Dušana 15.VII.1945. - 31.VIII.2020.
Od srca zahvaljujemo rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima koji su nam na bilo koji način iskazali pažnju i suosjećanje u trenucima naše tuge, te našu dragu majku ispratili na njen vječni počinak. Sv. misa zadušnica služit će se dana 2. listopada 2020. u 18 sati u crkvi Sv. Roka-Čaporice. Majko, vole te zauvijek tvoja djeca Vera, Ines, Damir i Tanja. Počivala u miru Božjem.
Dana 1.X.2020. navršava se tužnih mjesec dana otkad nas je napustio naš voljeni

FRANE ARMANDA

(BRANKO) hrvatski branitelj 16.IX.1959. - 1.IX.2020.
Dragi supruže, oče, djede i svekre, mjesec dana dugih prođe otkad te nema s nama. Neka ti je, Duše ljubavi u nadi koja ne vara, hvala, slava i čast u vjeke vjekova. Amen. Zahvaljujemo svoj rodbini, prijateljima, znancima i hrvatskoj vojsci koji su ispratili našeg voljenog na vječni počinak. Sv. misa služit će se 2.X.2020. u crkvi u Hrvacama u 16.30 h. Počivao u miru Božjem.
Već je prošao mjesec dana od kada nas je zauvijek napustila naša voljena

MIHOVILA (MILA) FRANETOVIĆ

Ovim putem želimo zahvaliti svima koji su nam izrazili sućut pismeno, usmeno ili cvijećem ukrasili grob. Zahvalna obitelj Počivala u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
01. listopad 2020 18:35