Već mjesec dana živimo u tuzi i boli za našim dragim

BOŽO DIDIĆ

Neizmjernu plemenitost i dobrotu ostavio si nam za uspomenu. U ovim teškim danima hvala svima koji su s nama suosjećali, a posebno hvala Jakovu Didiću (Momčilu) i stanarima zgrade Iločke 7. Voljeni naš, počivaj u miru Božjem. Tvoja tugujuća obitelj, supruga Ana, sin Drago i kćer Marlena s obitelji.
"Krist jednom stade na žalu tražeć ljude za velika djela ..."

GORAN RELJANOVIĆ - CVIJA

1972. - 2020.
Dirnuti neizmjernom pažnjom koja nam je iskazana u trenucima naše najveće tuge, ovim putem zahvaljujemo svima na nezapamćenom i veličanstvenom ispraćaju našeg dragog i jedinog brata. Iskreno zahvaljujemo MORH-u, Ministarstvu hrvatskih branitelja, pripadnicima postrojbi 113. i 142. brigade HV te "Samostalnoj satniji Dean Božanić". Također hvala DVD-u Drniš, JVP Drniš, djelatnicima DZ - Drniš s ravnateljicom dr. Blaženkom Topčić i timu HMP - Drniš. Posebna zahvala TORCIDI i Društvu prijatelja HAJDUKA - Drniš predvođenih Antom Meštrovićem. Hvala ratnom suborcu Tinu Praniću na dirljivom govoru te župniku fra Ivanu Čupiću i našem Darku Ćevidu na posljednjem ispraćaju. Hvala dragim rođacima, njegovim kumovima, svim prijateljima i susjedima na iskrenoj sućuti. "Legendo naša počivaj u miru, TI ćeš kao i HAJDUK živjeti vječno..." Tvoje sestre Gordana i Tatjana
Danas, 9.VII.2020. navršilo se 45 tužnih dana od tvog preranog odlaska, voljeni naš

IVO ČORVILA

Stožerni narednik HV Hrvatski dragovoljac Domovinskog rata
Ovim putem želimo zahvaliti svoj rodbini, prijateljima i svim znancima koji su nam izrazili iskrenu sućut i riječi utjehe. Veliko hvala dr. Zdravki Rakuljić i cijelom osoblju Onkologije, dr. Jukić i cijelom osoblju Gastroenterologije i dr. Lukšiću KBC Split. Hvala pripadnicima HV na dostojanstvenom ispraćaju i župniku don Marinku Jurišinu iz župe Tugare. Hvala obitelji Tome i Nediljka Vrkića, a posebno njegovoj Brigini koja je bila uz njega do posljednjeg dana. Smrt te otrgla od nas, ali ne može od naše ljubavi i sjećanja. Tvoji: supruga Katarina, majka Ružica - Šimica, brat Nenad s obitelji, sin Frane s obitelji i kćeri Ivona i Andrijana s obiteljima
Dana 9.VII.2020. navršava se tužnih mjesec dana otkad nas je napustio naš voljeni

JURE MILIĆ

Ovim putem zahvaljujemo rodbini, prijateljima i znancima što su bili s nama u našim najtežim trenutcima. Dragi naš, neka te Gospodin nagradi za svu dobrotu i ljubav koju si nam pružao cijelog života. Tvoja supruga Slavka i djeca Gordana, Miro i Jelena s obiteljima. Počivao u miru Božjem.
Prošao je tužan mjesec dana otkako nas je napustila naša voljena supruga, majka i baka

MILICA DROPULIĆ

8.VI.2020. - 8.VII.2020.
Hvala ti za svu ljubav, plemenitost i dobrotu kojom si nas nesebično darivala cijeloga života. Zauvijek ćeš ostati u našim srcima, mislima i molitvama. Od srca zahvaljujemo rodbini na požrtvovnosti i pažnji koju su iskazivali u najtežim trenucima. Također zahvaljujemo i prijateljima i svim dragim ljudima na iskazanoj sućuti i poštovanju kojim su našu dragu Milicu ispratili na vječni počinak. Zahvalna obitelj Počivala u miru Božjem. ''Ima neka moć u dobrim ljudima, oni su jaki i poslije smrti. Događa se da i dalje žive po svojim riječima i djelima, a najviše po dobroti srca''.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
08. srpanj 2020 17:00