Dana 19.VIII.2022. navršava se mjesec dana od smrti mog voljenog supruga

BRANKA AMULIĆA

Neizmjerno mi fališ. Tvoja dobrota, ljubav i posljednji pogled živjet će u meni dok mi srce kuca. Dirnuta pažnjom izražavam zahvalnost rodbini, prijateljima, susjedima i znancima. Zahvaljujem KBC Križine - Endokrinologiji na brizi i njezi u posljednjim trenutcima njegova života. Zahvalna supruga Ljuba Zbogom ljubavi! Počivao u miru Božjem.
Navršava se mjesec dana od kad nas je napustila naša draga i voljena

MARIJA STANIČIĆ

Iskrena zahvala dr. Almi Grebo i medicinskom osoblju stacionara Doma zdravlja Makarska. Veliko i toplo hvala gđi. Dragani Tolj i osoblju Doma za starije osobe Makarska. Zahvaljujemo se DVD Makarska, rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima koji su bili uz nas u ovim teškim trenucima, izrazili usmene i pismene riječi utjehe te dostojanstveno ispratili našu voljenu na vječni počinak. Ožalošćena obitelj.
Dana 18.VIII.2022. navršava se tužnih mjesec dana otkada su zaspale blage oči naše voljene mame

RUŽA UVODIĆ

ud. Branka rođ. Vlahov
"Bilo je nešto lijepo pa prošlo - il tek je sanja to bila - ljepša od zvijezda ljepša od ruža i smješka planinskih vila" A.B.Šimić Draga mama hvala ti na nesebičnoj ljubavi, brizi i dobroti na predivnoj i toploj duši tvojoj. Zahvaljujemo rodbini, prijateljima, znancima, mještanima Klis -Kose, Klisa i don Miru Šestanu na iskazanoj sučuti i potpori, te na njenom dostojanstvenom ispraćaju na posljednji počinak. Veliko hvala svim doktorima i medicinskom osoblju intenzivne njege te osoblju Doma za starije i nemoćne u Vukovarskoj na ljubavi, brizi i pažnji koju su joj pružili. Zahvalna obitelj. Počivala u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
18. kolovoz 2022 16:45