StoryEditorOCM
HrvatskaMINISTAR MALENICA

Čak 18.000 osoba glasalo u SD anketi ‘Je li ministar trebao posjetiti huligane u zatvoru?‘. Rezultat mu se neće svidjeti

Piše vijesti sd
23. kolovoza 2023. - 18:48

U velikoj Anketi pitali smo građane  - je li ministar pravosuđa trebao posjetiti huligane u grčkim zatvorima? U anketi je u vrijeme pisanja ovog teksta glasalo 18111 naših čitatelja. Bitno je napomenuti da se s jednog uređaja moglo glasovati samo jednom.

Čak 85 posto čitatelja je odgovorilo da Malenici nije bilo mjesto u grčkom zatvoru i da je to nečuveno, dok je 15 posto podržalo njegov pohod.

image

ANKETA SD

Rezultate ne treba previše komentirati, valjda će ministar Malenica i njegov šef shvatiti da posjet osumnjičenim huliganima i nije bila najpametnija stvar. Barem to tako vide naši čitatelji. 

Podsjetimo, ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman te ministar te ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica su nakon sastanka s grčkim kolegama obišli 15-oricu pritvorenih hrvatskih državljana u dva grčka zatvora.

Grlić Radman obišao je osam "Bad blue boysa" koji su pritvoreni u najvećem grčkom zatvoru Korydallos u Ateni, dok je Malenica obišao sedmoricu koji su u pritvoru u zatvoru Chakida koji se nalazi izvan Atene.

Brojni Hrvati se uhićuju diljem svijeta, dobiju standardnu konzularnu pomoć, ali evo Malenica daje osumnjičenim huliganima poseban tretman i posjećuje ih u zatvoru i hvali se o tome u medijima?! Je li to suludo, pitali su se građani u komentarima ispod članaka.

Malenica kaže da su ga "Boysi" u zatvoru upitali što je s uplaćivanjem novca za kupovanje hrane u kantini. Na ostalo se nisu žalili, pa čak ni na ćelije, kaže slavodobitno ministar. Ali jedan ministar jedne zemlje Europske unije prenosi žaljenje "Boysa" da ne mogu kupovati hranu u kantini u zatvoru u drugoj zemlji Europske unije? Heloouuuu, da ponovimo, ministar putuje u zatvor koji je sat vremena od Atene i sluša osumnjičene huligane koji se žale da ne mogu kupiti dodatnu hranu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 14:22