StoryEditorOCM

S BRODA NA ZABAVUPoznati nautički portal objavio top listu lokacija za vlasnike superjahti, na njoj je i Hvar!

Piše L. K.
17. lipnja 2024. - 11:16

Renomirani nautički portal Nautica news nedavno je objavio top listu najboljih mediteranskih klubova na plaži dostupnih onima koji su na odmor odlučili otići - superjahtom.

Kako su napisali, otkrivanje čarter avanturana Mediteranu po svemu sudeći u jednom trenutku će vas dovesti do nekih od najekskluzivnijih klubova smještenih od obala Ibize do glamurozne Francuske rivijere, te do najboljih klubova na plaži u Hrvatskoj, poznatih po svojoj netaknutoj ljepoti i elitnim uslugama.

Nammos, Grčka

Otvoren 2003., Nammos je postao simbol luksuznog života na plaži na Mykonosu u Grčkoj. Smješten na prekrasnom zlatnom pijesku plaže Psarou, svojim vrhunskim iskustvima podjednako privlači moderno lokalno stanovništvo i svjetske slavne osobe.

Posjetitelji koji uživaju u najmu luksuznih superjahti mogu se opustiti na raskošnim ležaljkama pod grčkim suncem, uživajući u širokom izboru šampanjaca. Za one željne opuštanja, sjenovito mjesto za nargile savršeno je mjesto, dok bar do večeri postaje živo mjesto.

image

Mykonos

Nautica news

Macakizi, Turska

Smješten u osamljenom zaljevu Turkbuku u Bodrumu, Macakizi je spoj luksuznog hotela i suštinskog kluba na plaži gotovo četiri desetljeća. Ovo je mjesto poznato među turskom elitom i onima koji iznajmljuju privatne jahte, poznato po živopisnim ružičastim bugenvilijama i drvenim stazama koje vode do Egejskog mora.

Smjestite se u ležaljku nadomak čistog plavog mora i uživajte u osvježavajućem mojitu. Restoran vas čeka s jelima poput svježeg brancina ili sočne pečene janjetine, poznata po svojoj izvrsnosti. Kako pada noć, atmosfera se mijenja uz DJ-e koji stvaraju naelektriziranu atmosferu, čineći Macakizi odredištem koje morate posjetiti za goste privatnih jahti koji traže opuštanje i noćni život.

image

Macakizi

Nautica news

Plaža Carpe Diem, Hvar

Smještena u stjenovitoj uvali na otoku Marinkovcu, okružena borovom šumom, plaža Carpe Diem nudi ekskluzivan bijeg do kojeg se može doći samo brodom. Udaljen samo 10 minuta vožnje od grada Hvara, već je više od dvadeset godina žarište najmodernije hrvatske ponude. Otkrijte više istražujući ove stvari koje možete učiniti u Hvaru prije nego što nastavite dan.

Opustite se na velikim jastucima pod suncem, rashladite se u bazenu ili uživajte u ručku od pečene tune i mojita u lounge baru. Aktivnosti poput odbojke i paviljona za masažu, koji nudi obloge od morskih algi i pilinge od limuna i lavande, osiguravaju iskustvo pomlađivanja. Kako se približava večer, plaža Carpe Diem pretvara se u živahno mjesto za zabavu. Poznato po zabavama punog mjeseca s vrhunskim europskim DJ-ima, savršeno je mjesto za opuštanje nakon što jahtom otplovite u zalazak sunca

image

Carpe Diem

Nautica news

Ushuaïa Beach Club, Ibiza

Ushuaïa Beach Club u Playa d’en Bossa na Ibizi sofisticirana je oaza u kojoj odrasli prepustite se vrhunskom iskustvu na plaži. Dok opuštajuća house glazba ispunjava zrak, gosti se opuštaju na ležaljkama dok konobari poslužuju ukusne koktele i smoothije.

Od zalogaja na plaži u kojima možete uživati ​​iz svoje ležaljke do najfinijeg mesa pečenog na roštilju do savršenstva, terasa u hladu nudi bijeg od hladnoće. Slava Ushuaïe kao jednog od najboljih svjetskih klubova na otvorenom je zaslužena. Do kasnog poslijepodneva, atmosfera se pojačava uz DJ-e svjetske klase koji vrte ritmove, privlačeći modernu publiku na plesni podij. To je savršeno odredište za uživanje u luksuzu i uzbuđenju nakon što unajmite jahtu za nezaboravno putovanje do Ibize.

image

Ushuaïa Beach Club Ibiza

Nautica news

Plaža Elafonisi, Kreta

Smještena na jugozapadnom dijelu Krete, plaža Elafonisi poznata je po svom upečatljivom ružičastom pijesku i kristalno čistoj vodi. Ovaj skroviti raj idealan je za one koji traže miran bijeg daleko od užurbanih turističkih mjesta. Plaža je utočište za ljubitelje prirode, sa zaštićenim prirodnim rezervatom u kojem uspijeva rijetka flora i fauna.

Posjetitelji se mogu prepustiti mirnoj ljepoti Elafonisija sunčajući se na njegovom jedinstvenom pijesku ružičaste boje ili istražujući plitke vode koje ga čine savršenim za obitelji. Područje je dostupno kratkom vožnjom čamcem s obližnjih lokacija, što ga čini savršenim dodatkom bilo kojem itineraru za najam jahti na Mediteranu.

image

Elafonisi Beach

Nautica news
25. lipanj 2024 06:01