StoryEditorOCM
Crna kronikapriopćenje

PNUSKOK podnio posebno izvješće s novim saznanjima u istrazi oko Josipe Rimac i ostalih osumnjičenika u aferi Vjetroelektrane

Piše PSD
26. kolovoza 2020. - 18:50
PNUSKOK je kazneno prijavio 13 osoba za gospodarski kriminalitet, a među njima je i HDZ-ovka Josipa RimacTom Dubravec/HANZA MEDIA

Policijski ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta podnio je USKOK-u posebno izvješće s novim saznanjima u slučaju smijenjene tajnice u Ministarstvu uprave Josipe Rimac i ostalih osumnjičenih u istrazi afere Vjetroelektrane.

Policijski ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta podnio je Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta Posebno izvješće s novim saznanjima.

"U nastavku kriminalističkog istraživanja o kojem smo izvijestili 30. svibnja 2020. godine, "PNUSKOK kazneno prijavio 13 osoba za gospodarski kriminalitet", Policijski ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta podnio je Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta Posebno izvješće s novim saznanjima.

Naime, temeljem činjenica do...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 05:22