StoryEditorOCM
Domaći nogometoštra kritika

‘Žuta minuta‘ Prosinečkog, žestoko opleo po Livaji: ‘Nisi u Splitu da se tako ponašaš...‘

Piše SPORT SD
22. lipnja 2023. - 13:37

Već se nadugo i naširoko pisalo o incidentu na Rujevici kada je Marko Livaja izvrijeđan od strane određenih navijača s tribina na treningu reprezentacije. Nije izdržao uvrede, u jednom trenutku se odlučio sukobiti s navijačima na tribini, a nakon toga je odlučio napustiti reprezentaciju, i rekao kako joj ‘ne želi biti teret‘.

Postoji malo tko u nogometnoj javnosti da se nije izjasnio po pitanju "slučaja Livaje", a sada ga je ponovno komentirao i Robert Prosinečki u emisiji Sport nedjeljom.

Složio se da je Livaja zaslužio poziv, ali ne podržava njegovo ponašanje.

- Pa zašto je Dalić zvao Livaju? Zato što je lijep ili jer ima tetovaže kao ja? Ne, zvao ga je jer je kvalitetan. Ti kao hrvatski reprezentativac moraš znati da se trebaš malo drugačije ponašati, prema van moraš biti malo drugačiji - započeo je Prosinečki, koji se nedavno vratio u HNL kao trener Rudeša i nastavio:

- Ne optužujem ga, svi mi u nekom trenutku imamo neke stvari i treba opraštati, ali nešto se mora i znati. Mora se znati kako se ponaša reprezentativac. Jednostavno mora. Nisu u Splitu gdje te svi obožavaju. Ti predstavljaš cijelu Hrvatsku. On je pogriješio s ispadima koje je imao i tako dolazi do frustracija kod ljudi koji ti onda dođu i zamjeraju ti ili počnu ono što je bilo na Rujevici - zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 16:42