StoryEditorOCM
Domaći nogometbijeli dim

Čelniku HNS-a Smodlaki drugi mandat na čelu NK Dugopolje: ‘Očekujem bolju suradnju s Hajdukom i predsjednikom Bilićem‘

Piše Igor Caktaš
13. lipnja 2024. - 15:51

Na izbornoj skupštini Nogometnog kluba Dugopolje za novog/starog predsjednika kluba izabran je Mario Smodlaka.

Novi potpredsjednik kluba umjesto Tomislava Balića je Miodrag Marasović. Direktor kluba je na novi mandat izabran Krešimir Kolić. Za tajnika kluba izabran je Dragan Doždor.

Na Skupštini je izabran i novi Izvršni odbor čiji su članovi: Perica Bosančić, Ljubo Marasović, Mate Smodlaka, Ivica Čipčić, Filip Čipčić, Goran Čevra i Jurica Bradarić.

Nakon izbora za predsjednika kluba u drugom uzastopnom mandatu, Mario Smodlaka se zahvalio članovima Skupštine na ukazanom povjerenju i najavio daljnji iskorak kluba u sportskom i organizacijskom ustrojstvu i usmjerenje na rad škole nogometa koja stvara igrače za seniorski pogon, izvijestio je NK Dugopolje na svojoj službenoj facebook stranici.

image

‘Odmah krećemo na dogovore oko novoga trenera i rekonstrukcije igračkog kadra‘

Božidar Vukičević/Cropix

NK Dugopolje je proteklu sezonu u Prvoj NL, drugom rangu natjecanja, završio na 7. mjestu uz osvojenih 37 bodova.

- Očekivali smo svakako bolji rezultat, ali sada odmah krećemo na dogovore oko novoga trenera i rekonstrukcije igračkog kadra kako bismo ostvarili što bolji rezultat u idućoj prvenstvenoj sezoni. Očekujemo svakako bolju suradnju s HNK Hajduk i novim predsjednikom Ivanom Bilićem kojemu ovim putem čestitam na imenovanju na tu odgovornu dužnost  - kazao nam je Mario Smodlaka, koji je ujedno i dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza.

- S trenerom prve momčadi Mirkom Labrovićem je postojao dogovor da vodi naš klub do kraja sezone, što je i ispoštovano. Na čelu s njim smo osvojili nogometni kup Županije splitsko-dalmatinske i svakako je da ćemo u razgovorima oko novoga trenera najprije kontaktirati njega jer nam je želja nastaviti suradnju, ali nešto će se svakako i njega pitati.

image

S klupskom legendom Ivanom Rodićem tijekom proslave 100. utakmice za NK Dugopolje

Tom Dubravec/Cropix

Očekujemo za novu sezonu dolazak kvalitetnih prvoligaških igrača, te posebno igrača iz Hajduka iz kojega su nam na posudbu ranijih godina dolazili kvalitetni igrači koji su kasnije ostvarili iznimnu karijeru, poput našega Dugopoljca Mije Caktaša i Franka Andrijaševića.

Pokazalo se kako je igra u Dugopolju mnogim prvoligaškim igračima poslužila kao dobra odskočna daska i omogućila im daljnje napredovanje u karijeri - rekao nam je Smodlaka, istaknuvši kako je među klupskim ciljevima i povratak juniora Dugopolja u prvi rang natjecanja među najbolje hrvatske juniorske igrače, ali na način da se taj povratak ostvari na zelenom terenu, a ne za stolom, odnosno odustajanjem nekog kluba od natjecanja.

image

‘Pokazalo se kako je igra u Dugopolju mnogim prvoligaškim igračima poslužila kao dobra odskočna daska‘

Joško Šupić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 00:59