StoryEditorOCM
Domaći nogometliga nacija

Ljubav bez granica: Navijači ipak nisu ostali bez fotografija sa svojim ljubimcima

Piše Frane Vulas
12. lipnja 2023. - 22:18

Dvadesetak navijača reprezentacije Hrvatske iz Nove Gradiške, Bosne i Hercegovine, Dalmacije... ‘nacrtalo‘ se pred hotelom Van der Valk Schiedam u Rotterdamu kako bi dočekali ‘kockaste‘, ali i poneki selfie, autogram. Međutim, u potonjem iz prve baš nitko nije uspio. Maksimalna je bila koncentracija u reprezentaciji na završnicu Lige nacija, što je i razumljivo.

Neki su čak došli i u zračnu luku i pred hotel, pa su i iz dva pokušaja ostali praznih ruku, kao obitelj Barbarić. Roditelji Andrej i Andrea, kći Ella i sin Dante, potonji odjeveni u dresove Luke Modrića, gledali su kroz staklo hotelskih vrata u nadi da će se ipak netko od njihovih ljubimaca vratiti.

- Živimo tu u blizini Rotterdama, gotovo pa biciklom možemo doći ovdje. Bili smo i na aerodromu, mislili smo da će se ovdje fotografirati kada izađu – rekao nam je Andrej.

Osim njega svi su u obitelji i rođeni u Nizozemskoj.

- Moja otac je iz Slavonije, majka je napola iz Dalmacije, napola iz Bosne. Ovo nam je sad bila prilika za fotografiranje, ali pokušat ćemo ponovno – rekla nam je Andrea.

Bili su Barbarići strpljivi i uporni, kao i još neki, i to im se vrlo brzo vratilo. Nekih pola sata, 45 minuta nakon ulaska reprezentacije u hotel, neki su od igrača krenuli u šetnju oko hotela. U prvom valu izašli su Josip Šutalo, Ivica Ivušić, Luka Ivanušec i Nedjeljko Labrović. Potom su na hotelsku terasu sjeli Dalmatinci Nikola Vlašić, Martin Erlić i Mario Pašalić. Navijači su pohrlili po selfie i(li) autogram, igrači su im vrlo rado izašli ususret. No, ostala je jedna tiha patnja.

- Dajte recite i Modriću da se spusti – zamolio je jedan od navijača i nasmijao sve.

image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Cizmic/Cropix
image
Ante Cizmic/Cropix
image
Ante Cizmic/Cropix
image
Ante Cizmic/Cropix
image
Ante Cizmic/Cropix
image
Ante Cizmic/Cropix
image
Ante Cizmic/Cropix
image
Ante Cizmic/Cropix
image
Ante Cizmic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 11:51