StoryEditorOCM
Splitnajpoznatija kamera

‘Žena s prozora‘ iz centra Splita noćas primijenila novu taktiku prema razuzdanim turistima. I upalilo je!

Piše marin prvan
26. lipnja 2023. - 08:49

Prošlo ljeto je kamera s Obrova bila ta koja je budno bilježila demografiju splitskih turista, čiji profil bi se uvijek iznova pokazao kao bezobrazan, nepristojan i dekadentan. Ako ćemo biti pristojni.

Ipak, ove sezone je najpoznatija gradska kamera jedna druga; ona koja raspolaže tonom - uključujući mogućnost govora - i ima novu lokaciju. Nalazi se na prozoru Cosmijeve ulice, pokraj Bokerije, i poznata je kao "žena s prozora".

Ova (zasad) misteriozna statistica tematskog parka Get je kadriranjem događaja ispod svog balkona preko noći došla u prvi plan nacionalnih medija, koji izvještavaju od njenom hrabrom otporu protiv poplave masovnog turizma, koji iskazuje sve veću potražnju za stvaranjem komunalnog nereda i nepoštivanjem lokalnih ljudi i običaja.

Tako smo jučer izvjestili o njenom sukobu s mladim vikend-alkoholičarom majmunskih manira, koji je bio ustrajan u pentranju na balkon spomenute. Međutim, kako jabuka ne pada daleko od stabla - kao što ni majmuni ne slijeću daleko od Marjana - njena majka je agresora osvježila vodom i objasnila mu da je jedno "đubre".

Pijani turisti se pokušali uspeti na balkon, bijesna Splićanka ih zalila vodom pa pitala: ‘Trebam li zvati bolnicu?‘

A - da se ne zaboravi - noć prije je, iz ptičje perspektive je po***la partijanera koji se htio pomokriti po ulazu od zgrade gdje se nalazi Islamska zajednica Split. 

Splićanima prekipjelo: Getanka ugledala turista koji joj se htio pomokriti pod prozorom. Pogledajte što je napravila

image
facebook screenshot

Ali sada je došlo do promjene taktike. Naime, lijepo ih je zamolila.

Konkretno, dvojac očito intoksiciranih mlađih muškaraca stranog porijekla je u četiri sata ujutro zasjeo na štekat u pod - nažalost - uvijek budnim prozorom i krenuo proizvoditi neartikulirane zvukove; nešto nalik na one kakve je proizvodio Jim Carrey, dok se liku Acea Venture tiskao kroz anus nosoroga.  

- Prestanite se glasati! Molim vas, budite ljubazni i napustite ovu ulicu. Jeste li me čuli? - mirnim glasom im se obratila Getanka. Turisti su se prestali glasati, postali ljubazni i napustili ulicu.

- Hvala vam. Do viđenja! - pozdravila ih je Splićanka, u maniru dobrog domaćina.

Ipak su oni - kada se sve zbroji i pomnoži - naši dragi, dragi gosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 15:48