StoryEditorOCM
Zvijezde onlinePONOVNO ON

Nina Badrić otkrila kako na Hvaru uživa u društvu markantnog muškarca koji je osvojio Hollywood; nije im prvi put

Piše SCENA SD
6. kolovoza 2023. - 15:11

Nina Badrić provodi duge, tople dane na otoku Hvaru, gdje uživa u svojoj ljetnoj oazi, udobnom stanu u središtu Jelse koji je uredila minimalistički. Kako je ranije napisala na društvenim mrežama, slobodno vrijeme najradije provodi uz dobru knjigu, a na plažu krene kad sunčane zrake oslabe.

U jednoj takvu šetnju poznata je pjevačica krenula s dobrim prijateljem Goranom Višnjićem, našim glumcem s respektabilnom holivudskom karijerom, a izlazak su ovjekovječili fotografiranjem u beach baru u Jelsi, piše Gloria.

Nina je odjenula široku i udobnu, laganu bijelu haljinu, kao stvorenu za ljetna poslijepodneva, a podigla ju je crvenom ogrlicom u više nizova. U naručju drži svog kućnog ljubimca, bijelog bišona kojeg ima odnedavno.

Psić se zove Toto, poput psića iz „Čarobnjaka iz Oza” i s lakoćom je pokupio simpatije Nininih pratitelja na društvenim mrežama. Goran je za druženje odjenuo ležernu kombinaciju bermuda i košulje, oči je zaštitio sunčanim naočalama, a pred fotografski aparat stao je bos.

Pjevačica je već ranije objavljivala njihova zajednička ljetna druženja i interne šale na Instagramu, pa su pratitelji mogli doznati da je Goran bio Ninin gost u stanu u Jelsi koji je kupila prije nekoliko godina. Goran Višnjić s obitelji, suprugom Evom i troje djece, ljeti redovno dolazi u svoj rodni Šibenik i na hrvatsku obalu, a ove bi mu se godine boravak mogao produljiti zbog štrajka holivudskih scenarista.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 17:11