StoryEditorOCM
Zvijezde onlineI DALJE JE TOP

Dobila je crno na bijelo, Ana Sasso ima 45 godina! Splićanka je oduševljena: Ako ovo nije razlog za biti happy...

Piše Scena SD
21. veljače 2024. - 13:58

Prošla su četiri desetljeća otkako je splitska misica Ana Sasso snimila svoju legendarnu reklamu za Pipi na plaži Bačvice i time se promovirala u ideal savršene bikini djevojke s naših prostora.


Epitet jedne od najljepših žena u bivšoj državi zaslužila je, pak, u rujnu 1982. godine, pobjedom na izboru za Miss Jugoslavije, a i danas savršenom linijom oduševljava svoje pratitelje na društvenim mrežama koji su puni komplimenata za njen izgled.


 Ana Sasso glasila je za jednu od najljepših žena na našim prostorima, a laskavu titulu Miss Jugoslavije ponijela je na izboru davne 1982. godine.

Splićanka je dobro kotirala i na izboru za Miss svijeta u Londonu, a našla se među 15 polufinalistica. Usprkos tome, po općem mišljenju najzanosnija žena tadašnje Jugoslavije, izjavila je da se nikada nije osjećala kao da uistinu pripada svijetu show biznisa i modnog svijeta.

"Nisam nikad gledala na sebe kao miss. Čak sam se pokušala oduprijeti nagovaranjima da uopće idem na taj izbor. Imam jako lijepe uspomene iz tog vremena, ali isto tako imam to jedno breme ružnih stvari koje su mi se dogodile, a znam da su se dogodile i nekim drugim djevojkama koje su ponijele titulu misice", rekla je Ana Sasso pred kamerama.

image
Lucija Očko/Cropix

I danas izgleda odlično, a za sve je, kako priznaje, zaslužan zdrav život, tjelovježba i dobri geni. Ana je dodala kako joj je kao mladoj djevojki veliko opterećenje stvarao izvana nametnuti pritisak da mora uvijek izgledati odlično. 

Ipak, Anu je silno razveselio certifikat koji je upravo dobila, a koji iz pozicije stručnog izračuna utemeljeno svjedoči o njezinu mladoliku izgledu i dobroj formi.

"Ako ovo nije razlog za biti happy, ne znam šta je??! Naime, danas sam bila na analizatoru sastava tijela MC-780, i zdravstveni monitor kaže svašta nešto lijepo i dobro. Mene osobno oduševile su sve analize, ali podatak da po njemu, u metaboličkim godinama, imam 45!!! To je sjajno???

Rekli su mi, s obzirom da nisam pila dovoljno tekućine zadnjih dana, da bi rezultat bio još bolji, no ja sam prezadovoljna i s ovim! ??" - napisala je Ssso na Instagramu i priložila potvrdu koja ju je toliko usrećila.

Ana Sasso je ljubavnu sreću pronašla u trećem braku s kirurgom Hrvojem Tomasevićem, s kojim živi u Samoboru. 

"Nikad nisam bila sretnija i zadovoljnija. Imam partnera koji me poštuje, cijeni, voli, prati, podržava... Što da više očekujem, to je najvažnije. Volim svoj mir i to što nisam toliko medijski eksponirana, uživam u životu", ispričala je prošle godine u razgovoru za Gloriju.

image

Ana Sasso je lani zapjevala i na Splitskom festivalu u večeri posvećenoj stvaralaštvu Nenada Vilovića

Duje Klarić/Cropix
image

Našem splitskom fotoreporteru pozirala je prošlog ljeta

Joško Šupić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:31