StoryEditorOCM
ShowbizUVIJEK UOČLJIVA

Ovaj kaput ne odijevaju žene kojima je neugodno: Ana Sasso dominirala u njemu, baš kao i na fotkama iz slavne prošlosti

Piše Scena SD
18. siječnja 2024. - 07:05

Zimsku sezonu mnogi doživljavaju kao modno neinspirativnu, jer sve opcije stylinga moramo sakriti ispod debelih zimskih jakni i kaputa. No upravo jakne i kaputi mogu, uz minimalističke ostale komade, pojavu učiniti zanimljivom i upečatljivom.

Primjerice, kaput koji je Ana Sasso nosila na zagrebačkoj ulici već na prvi pogled otkriva da se jedna od najslavnijih hrvatskih ljepotica ni najmanje ne boji odvažnih odjevnih komada.

Oni su, dapače, sasvim u stilu s Aninim karakterom. Diljem bivše države proslavljena, službeno okrunjena za Miss Jugoslavije, nekadašnja manekenka, model, pjevačica, ali i vječna Pippi djevojka, i u 60. godini pokazuje samouvjerenost, stil i stav.

Ana je u ovoj prigodi, a fotografiju je podijelila i na svom Instagram profilu, nosila kaput od umjetnog krzna modnog brenda Karl Lagerfeld. Model s kariranim uzorkom u crno-bijeloj boji doista je pravi "statement komad".

Uz njih je Ana nosila i crne gležnjače Karl Lagerfeld s efektnom potpeticom. Kombinaciju je zaokružila dnevnom ručnom torbom talijanskog brenda Braccialini s motivom srca i sunčanim naočalama predimenzioniranog četvrtastog okvira.

Anine fotografije iz ranih manekenskih dana, koje je podijelila sa Slobodnom u prigodi velikog intervjua, pokazuju koliko je oduvijek bila žena koju je - nemoguće ne uočiti.

image
Privatni album
image
Privatni album
image
Privatni album
image
Privatni album
image
Privatni album
image
Privatni album
image
Privatni album
image
Privatni album

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 11:15