StoryEditorOCM
ShowbizPIQUE, PIQUE...

Može li jadnije! U dom u kojem je živio sa Shakirom poznati nogometaš uselio s ljubavnicom

Piše Tanja Vučićević/ Gloria
4. kolovoza 2023. - 16:42

Poslije optužujućih pjesama bivše partnerice i majke njegovih sinova, njenog odlaska s djecom u Miami i neuspješnih pokušaja da u restoranima u Barceloni utiša te iste, osvetničke pjesme koje mu puštaju restorateri kad se pojavi s novom djevojkom, Gerard Pique povukao je značajan potez. Iz stana u centru Barcelone preselio se s novom partnericom, Clarom Chiom Marti, u kuću nedaleko od plaže u gradu Cambrilsu. Ondje imaju mnogo više privatnosti, a dodatni bonus je činjenica da je bivši nogometaš umakao zaštitničkom okrilju svoje majke Montserrat Bernabeu, liječnice koja ga obožava: navodno se često miješala u njegov život sa Shakirom, javljaju španjolski mediji, piše Gloria.

Bivši nogometaš napravio je novi korak nakon što se Shakira s njihovim sinovima proljetos preselila u Miami. No, u kući ih je dočekao problem: mnoštvo uspomena na Piqueov život s kolumbijskom pop zvijezdom. Upravo je u isto zdanje pokraj mora doveo Shakiru kada se 2012. preselila u Barcelonu. Ondje je nosila njihovog starijeg sina, 10-godišnjeg Milana, a u toj kući su proveli i najljepše razdoblje s prvim djetetom.

Malo kome je bilo jasno zašto su se kasnije preselili u centar Barcelone, nedaleko od njegovih roditelja. Ili možda nije s obzirom na to da je njegova mama oduvijek voljela biti blizu voljenog sina.

U novom domu Shakira i Pique dočekali su dolazak na svijet njihovog mlađeg sina, 8-godišnjeg Sashe, ali u isti taj dom Pique je dovodio Claru kada Shakira ne bi bila kod kuće što je slučajno uhvaćeno i na jednom videu snimljenom u kolovozu 2021. godine, 10 mjeseci prije nego je slavna pjevačica objavila da se rastala od bivšeg nogometaša s kojim je provela 11 godina.

Clara, pak, nije bila svjesna da je ušla u kadar, a Shakira je bila shrvana kad je snimka iz kolovoza 2021. - nastala deset mjeseci prije nego što su objavili da se rastaju - dospjela u javnost. U istoj kući Clara je tamanila Shakirin džem od jagoda, što je kolumbijsku pjevačicu napokon navelo posumnjati u dotad vjernog partnera, a taj detalj pjevačica je otkrila u pjesmi kojom se odlučila obračunati s bivšim.

Na kraju priče o propasti 11-godišnje veze, Shakiri je svejedno gdje bivši živi. Ne zanima ju više tamani li Clara onaj isti džem od jagoda: živi svoj život, udvaraju joj se slavni frajeri, a ona uživa u koketiranju i pozornosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 12:05