StoryEditorOCM
ShowbizOSUDILI JE

Kim Kardashian napali zbog Taylor Swift, ostavljaju joj emotikone zmija na društvenoj mreži: Ispričaj se

Piše I.P.
7. prosinca 2023. - 17:59

Taylor Swift magazin Time proglasio je osobom godine, a pjevačica je u intervjuu rekla kako ju je svađa s Kim Kardashian i Kanyeom Westom psihički dotukla do te mjere da se godinu dana skrivala u kući i nije htjela izlaziti. Rekla je i kako je mislila da je njena karijera zauvijek završena. 

Kim Kardashian nije komentirala Taylorine izjave već je na svom Instagramu objavila novu fotografiju na kojoj reklamira svoj modni brend. No pratitelji su je zasuli komentatima kako nije u redu i da se treba ispričati Taylor Swift. Ostavljali su joj i emotikone zmija. 

image

Taylor Swift

Angela Weiss/Afp

West se prilikom dodjele VMA nagrada 2009. za najbolju pjesmu, koju je osvojila tada devetnaestogodišnja Taylor, popeo na pozornicu, oteo joj mikrofon iz ruke i rekao da nagradu po njemu zaslužuje Beyoncé.

2016. napisao je pjesmu s vulgarnim nazivima Taylor, tada zvijezdom u usponu. Tvrdio je da je Swift pristala na referencu, ali nakon što je ona to demantirala, Kim, koja je u to vrijeme bila u braku s reperom, objavila je ilegalno snimljen telefonski razgovor između njih dvoje, za koji je tvrdila da dokazuje suprotno.

Taylor je sada izjavila kako je javnost mislila da je to smrt njezine karijere te dodala: "Karijera mi je bila oduzeta. Sve zbog ilegalno snimljenog telefonskog razgovora, koji je montirala, a zatim pustila kako bi sve uvjerila da sam lažov".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:27