StoryEditorOCM
Zvijezde onlineMNOGOBROJNE KRITIKE

Kanye objavio na Instagramu fotografije oskudno obučene supruge, fanovi: ‘Izgleda kao talac. Bježi, Bianca‘

Piše Z.S./J.L.
3. siječnja 2024. - 10:40
Američki reper Kanye West  i njegova supruga Bianca CensoriCobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

U 2023. godini Bianca Censori iznenađivala je javnost oskudnim odjevnim kombinacijama, a sada je njezin suprug Kanye West najavio da će njegova odabranica nositi još manje odjeće u ovoj godini. Kontroverzni reper, poznat i kao Ye, postavio je fotografije Biance, piše Jutarnji list.

"Nema hlača ove godine“, napisao je uz jednu fotografiju na kojoj je Bianca u jedva primjetnim tangama, a preko grudi ima krzneni grudnjak. Kosu je omotala crnom maramom i na nogama je imala mrežaste čarape ispod koljena s malim potpeticama.

Potom je Kanye na Instagramu podijelio još jednu fotografiju, selfie u ogledalu, na kojoj on stoji na vratima pokriven od glave do pete pored Biance. Ona je nosila jedva vidljive vrpce preko grudi, korzet i crni baloner.

Na sljedećoj fotografiji Bianca izlazi iz tuša hotelske sobe i gleda u svoja stopala na kojima je obula crne čizme do koljena.

"Nešto si ispustila?“ napisao je reper uz tu fotografiju.

Nakon niza ovih fotografija na kojima Bianca nema puno odjeće, mnogi Kanyeovi obožavatelji pisali su kritike na račun objave ovih fotografija.

"Brate, tvoja djeca su na ovoj aplikaciji“, glasio je komentar koji se referirao na četvero djece koje reper ima s bivšom suprugom Kim Kardashian.

"Tvoja kćer vjerojatno ovo gleda“, "Jadna North i njezina braća i sestre, zamislite da imate Kim kao mamu i ovo kao maćehu“, "Izgleda kao talac. Bježi, Bianca“, bili su neki od komentara.

image

Bianca Censori

Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Ovo izgleda kao pornografija. On kritizira kako Kris Jenner prodaje svoje kćeri za novac i ne želi da se to dogodi njegovim kćerima, ali ove fotografije su u redu? Plus činjenica da žena izgleda kao Kardashian čini sve još smješnijim“, napisala je jedna pratiteljica.

Podsjećamo, ovaj par se vjenčao u prosincu 2022., samo mjesec dana nakon što je Kanye finalizirao razvod od bivše Kim Kardashian. Bianca je tijekom ove godine, a posebno tijekom ljeta u Italiji, nosila vrlo oskudne odjevne kombinacije u javnosti. Jedna od novijih takvih je bila prikrivanje grudi samo plišanom životinjom, piše Jutarnji list.

image

Kanye West  i njegova supruga Bianca Censori

Backgrid/mega/The Mega Agency/Profimedia/Backgrid/mega/the Mega Agency/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:06