StoryEditorOCM
Životvažan korak

Ako vam se ne sviđaju partnerovi prijatelji to može biti veliki problem, ali evo kako da to riješite

Piše MOZAIK SD
23. rujna 2023. - 09:00

Ponekad se može činiti nemogućim slagati se s partnerovim prijateljima, i to je u redu. Ali ako se nađete u situaciji da se ne slažete s tim ljudima, vjerojatno ćete željeti znati što učiniti u vezi s tim. Prvi korak je pokušati vidjeti stvari iz njihove perspektive.

Možda jednostavno krivo shvatite partnerove prijatelje ili ih vidite u negativnom svjetlu jer se osjećate nesigurno u vezi s vama. Ako ste u stanju vidjeti stvari iz objektivnije perspektive, to bi moglo pomoći da ublažite svoju odbojnost prema njima, piše avaz.ba.

Razgovarajte s partnerom

Ovo je važan korak jer vaš partner mora biti svjestan problema koji imate.

Oni možda niti ne shvaćaju da vam njihovi prijatelji predstavljaju problem. Nakon što saznaju, mogu biti svjesniji situacije i pokušati vam pomoći da se osjećate ugodnije.

Upoznajte ih bolje

Ovo može biti nezgodno, ali vrijedi pokušati. Pokušajte se uključiti u razgovor s njima i upoznati njihove interese. Možda nećete postati najbolji prijatelji, ali ćete barem bolje razumjeti tko su oni. Ako nađete zajednički jezik s njegovim prijateljima, to će znatno olakšati situaciju.

Možda imate isti ukus za glazbu ili filmove. Ili možda dijelite hobi. Što god bilo, pokušajte se povezati s njegovim prijateljima na nekoj razini kako to ne bi bila samo neugodna asocijacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 02:26