StoryEditorOCM
Životljubav i predrasude

Ova vila s bazenom je ljubavno gnijezdo Ralfa Schumachera i njegovog dečka: idilu remete samo izjave bivše supruge!

Piše L. G./JL
20. rujna 2024. - 20:50

Bivši vozač Formule 1, Ralf Schumacher, također i brat legendarnog Michaela Schumachera, je prije dva mjeseca otkrio da je u vezi s muškarcem. Tada je na društvenim mrežama objavio fotografiju s partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom, a priznao je i da su u vezi dvije godine. Dok su brojni podržali njegovu odluku da javno objavi svoju vezu, drugi su ga zbog toga kritizirali, među njima i Ralfova bivša supruga Cora, piše Jutarnji list.

Ona je rekla kako se osjećala prevareno kad je Schumacher objavio da je u vezi s muškarcem, a tvrdila je i da ništa ne zna. Tada su započele javne prepirke bivšeg para, ali čini se da Ralfa ipak ne zanima mišljenje bivše supruge.

image

Ralf i Étienne, da nije Ralfove bivše supruge, sve bi bilo idilično

 

Profimedia

On uživa sa svojim 15 godina mlađim partnerom u Saint-Tropezu. Par živi u luksuznoj vili, a nedavno su pokazali i kako izgleda njihov pravi mali raj. Vila je uređena u rustikalnom stilu, a ispred kuće imaju i ogromno dvorište s bazenom.

Par je na novim fotografijama pozirao zagrljeno, a nisu mogli sakriti koliko su zaljubljeni jedan u drugog.

image

‘Cora me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.‘ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas‘, rekao je Étienne

Profimedia

Inače, nakon što je Schumacher objavio fotografiju s dečkom se oglasila Cora. "Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni. Tijekom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni", ispričala je tada.

image

Lijepi dani u Saint-Tropezu

Profimedia

Prije nekoliko dana se oko Corinih izjava prvi put oglasio Etienne. "Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom. Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.‘ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divan tjedan s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori", rekao je on za RTL.

U istom je intervjuu Ralf rekao da su Corine izjave "glupe".

image

I Ralf Schumacher kazao je da su izjave bivše supruge Core glupe

Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 21:24