StoryEditorOCM
Slanookusi djetinjstva

Imamo tri recepta za savršene domaće krafne: uz trikove naših baka bit će još mekše i ukusnije, topit će se u ustima!

Piše Sara Šarić
19. siječnja 2024. - 11:59

Stiže nam vrijeme poklada, a bez savršeno mekih krafni ne možemo zamisliti ovo zimsko razdoblje. Iako postoji mnogo recepata i svi manje-više sliče jedan drugome, postoje mali trikovi i izmjene kako bi krafne bile što mekše i ukusnije. 

Svi zaljubljenici u krafne znaju da još uvijek tople, iznimno mekane i friško napravljene domaće krafne nemaju premca. Stoga vam donosimo najbolje tradicionalne recepte, koji nas s okusom i mirisom vraćaju u dane djetinjstva.

U tradicionalnoj kuhinji priprema krafni bila je nešto posebno, rezervirano za vrijeme poklada. No, zašto su krafne postale sinonim za ovo vrijeme, koje označava oproštaj od zime i pripremu za dolazak proljeća? 

Namirnice potrebne za izradu domaćih krafni, poput jaja, brašna, mlijeka i šećera, nisu uvijek...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. prosinac 2024 10:14