StoryEditorOCM
Pričenekima je previše

Michelinova zvjezdica - trofej ili neizdrživi pritisak? Chefovi se slažu: ‘To je izuzetno zahtjevno, stresno, ali...‘

Piše Lorita Vierda
12. ožujka 2024. - 18:38

Michelinova zvjezdica već je dugo stvar prestiža i znak da taj objekt posluje na visokoj razini, ali i da im je meni sjajan, vinska karta više nego ekstra kvalitete, a i osoblje, ambijent i poslovanje mora odgovarati istome.

U Dubrovniku je takav restoran 360 u nekadašnjem Labirint baru u povijesnoj jezgri, uz same zidine na moru, s gotovo nestvarnim ambijentom. Još i prije dobivanja ovog velikog trofeja, 360 bio je sinonim luksuza i vrhunske hrane i usluge. No zadnjih godina neki od restorana koji su dobili i radili uz Michelinovu zvjezdicu odlučili su je vratiti.

Kao razlog su naveli preveliki pritisak, nerealne zahtjeve, ogroman stres i zapravo nestajanje one priče zbog koje su i krenuli u otvaranje restorana i stvaranja nečega posebnog.

Restoran Draga di Lovrana posljednji je...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. studeni 2024 11:59