StoryEditorOCM
PanoramaRAZVOD

Unuka Grace Kelly je ta koja je odlučila stati na kraj ljubavnoj priči i to manje od pet godina nakon što su rekli DA

Piše MOZAIK SD
28. siječnja 2024. - 08:31

Unuka Grace Kelly Charlotte Casiraghi i filmski producent Dimitri Rassam navodno se razvode. Ona bi bila ta koja bi okončala njihov brak nakon još jedne svađe. Stoga bi Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam definitivno prekinuli nakon pet godina braka u kojemu su postali roditelji sina Balthazara, piše Voici.

image

Charlotte Casiraghi na festivalu u Cannesu 2023. godine

Valery Hache/Afp

Vijest da je Charlotte Casiraghi napustila svog supruga Dimitrija Rassama došla je kao grom iz vedra neba. Iako je povijest para imala teške trenutke, barem prema tračevima. Otkad su se vjenčali, ciklički se govori o krizi u njihovoj vezi. Ali ovaj put izgleda da je definitivno gotovo.

image

Princeza Charlene od Monaca i Charlotte Casiraghi 

Valery Hache/Afp

Čini se da je odluku o razdvajanju donijela Carolinina kći nakon još jedne svađe. Razlog? Rekla mu je da nemaju obiteljski život. Zapravo, oboje imaju zahtjevne poslove koji ih često odvode od kuće. Dimitri se sve više zalaže za promociju filmova koje producira, a Charlotte svoje vrijeme dijeli između uloge ambasadorice brenda, obveza prema Kneževini i karijere intelektualca. Zapravo, u vrlo malo navrata pojavljuju se zajedno i to je potaknulo glasine o napetostima između muža i žene tijekom godina, piše Dilei.

image

Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam u Cannesu 2023. godine

Valery Hache/Afp
image

Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam

Christophe Simon/Afp

U osnovi, oni vode dva paralelna života i Casiraghi to jednostavno ne može podnijeti. I zato što su djeca na kocki. Ili bolje rečeno dijete para, Balthazar, ali on još ima kćer Daryu, a ona sina Raphaela iz prethodne veza. Razvod i rastava iskustva su koja su i Dimitri i Charlotte već iskusili.

Prije nekog vremena kružile su glasine da je par odlučio imati još jedno dijete, štoviše u jednom trenutku bili su uvjereni da je Charlotte trudna i da će im ova trudnoća omogućiti da prevladaju bračne napetosti. No, vijest se pokazala lažnom, a par je nastavio kao da se ništa nije dogodilo. Ali sada se čini da više nema prostora za pomirenje.

image

Charlotte Casiraghi i sin Balthazar Rassam

Valery Hache/Afp
image

Andrea Casiraghi, Charlotte Casiraghi i Pierre Casiraghi

Valery Hache/Afp

Charlotte je starija kći Caroline, princeze od Hanovera, a po svom pokojnom ocu, industrijalcu Stefanu Casiraghi je Talijanka. Punim imenom Charlotte Marie Pomeline Casiragh rođena je 3. kolovoza 1986., kao drugo Carolinino dijete. Uz dva brata, dvije godine starijeg Andrea i godinu mlađeg Pierra, ima i brata i sestru iz majčinog trećeg braka s princom Ernestom Augostom od Hanovera.

Dimitri je očito bio Charlottin princ iz snova budući da su po tradiciji njezine obitelji imali dva vjenčanja. Na civilnoj svadbi koja je održana na istom mjestu gdje su bračne zavjete izrekli njezina baka i djed, Grace Kelly i princ Rainer, Charlotte je nosila netipičnu vjenčanicu s potpisom modne kuće Saint Laurent. Samo mjesec dana kasnije par se i crkveno vjenčao. Ovoga puta Charlote je odjenula raskošnu vjenčanicu luksuznog brenda Giambattista Valli kreiranu isključivo za nju, a ceremonija je održana u Provansi, u blizini mjesta gdje je odrasla, pisala je Gloria.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 22:27