StoryEditorOCM
PanoramaNAPOKON

Najtužnija princeza svijeta iznenadila fotoreportere i zarazila sve prisutne svojim osmijehom

Piše MOZAIK SD
22. listopada 2023. - 15:21

Nakon što je princ Albert (65) osvojio plesni podij sa svojom sestrom Stéphanie od Monaka (58) na dobrotvornoj gala večeri u petak, pojavio se dan kasnije uz Charlène od Monaka (45). Monegaški kraljevski par s tribina je gledao Svjetsko prvenstvo u ragbiju u polufinalu. Charlène je bila posebno emotivna: nestrpljivo je očekivala utakmicu. Nije ni čudo jer je Južna Afrika toga dana igrala protiv Engleske. 

image

Princ Albert II i princeza Charlene

Matthieu Mirville/Dppi Via Afp

Charlène je za vrijeme utakmice emotivno navijala gledajući kako njezina Južnoafrička Republika pobjeđuje Englesku rezultatom 16-15 u polufinalu na Stade de Franceu u Parizu. Smijala se cijelo vrijeme utakmice te je iznenadila fotoreportere koji su iskoristili trenutak za rijetke fotografije.

Charlene, koja je i sama sportašica (osvojila je srebrnu medalju u plivanju na Igrama Commonwealtha 2002.), izgledala je elegantno dok je prisustvovala sportskom događaju, noseći gotovo potpuno crni komplet: crne pripijene hlače s odgovarajućim džemperom, a zatim je komplet uparila s crnim kaputom, s krem ulošcima na velikom ovratniku.

U međuvremenu, njezin zaštitni znak,  pixie frizura, oblikovana je u uredan razdjeljak sa strane, stavljajući fokus na njezine upečatljive naušnice - iznimno veliki par zlatnih karika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 19:23