StoryEditorOCM
PanoramaŠTO JE ISTINA

Živi li princeza Charlene od Monaka u Švicarskoj? Brak s Albertom jednostavno je ‘ceremonijalan‘, tvrde izvješća

Piše MOZAIK SD
24. kolovoza 2023. - 08:32

Princeza Charlene od Monaka izbrisala je svoj Instagram profil, a razlog nije poznat.

Brisanje njezinog Instagram profila dolazi otprilike u isto vrijeme kada francuski i njemački mediji tvrde da je princeza ponovno napustila Monaco i nastanila se u Švicarskoj.

Ako je vjerovati europskim medijima, princ i princeza Monaka izmjenjuju se brinući o svojoj djeci i još uvijek se dobro slažu.

Kraljevska palača u Monaku nije komentirala tvrdnje. Međutim, ranije ove godine princ Albert javno je odbacio glasine o razvodu, označivši pisanja tabloida ‘zlonamjernima‘ i neistinitima. 

image

Princeza Charlene i prince Albert II.

Valery Hache/Afp

Princ i princeza od Monaka nosili su se s problematičnim glasinama o braku od vjenčanja kada su postojale tvrdnje da je princeza Charlene pokušala pobjeći iz Monaka. Te su glasine također negirane.

Ovog ljeta par je uočen na jahti s Jacquesom i Gabriellom, o čemu je pisao MailOnline. Međutim, princeza Charlene navodno se nije vratila u Monaco. Izvor blizak paru rekao je francuskim novinama Voici da su Charlene i Albert jednostavno ‘ceremonijalni par‘ koji se ponovno sastaju u Monaku samo zbog odabranih službenih angažmana. Drugo izvješće u njemačkom tabloidu dodaje da se ‘izmjenjuju‘ kako bi se brinuli o svojoj djeci.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 18:31