Voljeli okus sirovog, hrskavog povrća ili ne, jedno je sigurno – nakon što prelistate kuharicu “Sirova hrana” mlade Zagrepčanke Mihaele Devescovi, koja je nedavno izišla u izdanju Mozaik knjige, sline će vam poteći.
Štoviše, možda poput mene pomislite – i ja bih mogao prijeći na “raw food” jer sve izgleda slasno, zdravo, lagano i kao da može biti spremljeno u samo pet minuta! Može li bolje?
Mihaela, inače vlasnica i glavna urednica portala sirovahrana.hr, zaista je sirovojedstvo predstavila na dopadljiv, ali, možda još važnije, i svima lako dostupan način temeljeći recepte uglavnom na namirnicama iz našeg podneblja, uz tek pojedine iznimke koje je, ipak, danas moguće bez problema pronaći u trgovinama zdrave hrane.
No, nipošto nemojte pomisliti da ovim...
Štoviše, možda poput mene pomislite – i ja bih mogao prijeći na “raw food” jer sve izgleda slasno, zdravo, lagano i kao da može biti spremljeno u samo pet minuta! Može li bolje?
Mihaela, inače vlasnica i glavna urednica portala sirovahrana.hr, zaista je sirovojedstvo predstavila na dopadljiv, ali, možda još važnije, i svima lako dostupan način temeljeći recepte uglavnom na namirnicama iz našeg podneblja, uz tek pojedine iznimke koje je, ipak, danas moguće bez problema pronaći u trgovinama zdrave hrane.
No, nipošto nemojte pomisliti da ovim...