Ljeto i bezbrižne dane, u kojima je ponekad bilo dovoljno pripremiti tek salatu od sirovog povrća za osvježavajući i lagan obrok kakav i najbolje paše uz visoke temperature, ostavili smo iza sebe. Ili, možda, ipak, ne mora biti posve tako?
Ne mora, barem ako pitate Mihaelu Devescovi, autoricu popularne kuharice “Sirova hrana” i urednicu istoimenog portala, jer i jesen nosi mnoštvo zanimljivih mogućnosti za one koji žele eksperimentirati s raw foodom, trenutno jednim od najpopularnijih gastronomskih pravaca.
- Dolaskom jesenskih dana nastojimo se prilagoditi hladnijim uvjetima odabirom namirnica koje će svojim djelovanjem našem organizmu dati dovoljno topline i energije. Pored toga, najveći dio jesenskih namirnica bogat je antioksidansima koji svojom prisutnošću u...
Ne mora, barem ako pitate Mihaelu Devescovi, autoricu popularne kuharice “Sirova hrana” i urednicu istoimenog portala, jer i jesen nosi mnoštvo zanimljivih mogućnosti za one koji žele eksperimentirati s raw foodom, trenutno jednim od najpopularnijih gastronomskih pravaca.
- Dolaskom jesenskih dana nastojimo se prilagoditi hladnijim uvjetima odabirom namirnica koje će svojim djelovanjem našem organizmu dati dovoljno topline i energije. Pored toga, najveći dio jesenskih namirnica bogat je antioksidansima koji svojom prisutnošću u...