StoryEditorOCM
HranaSplit Spring gourmet fair

Najbolji splitski restorani ponudu iznose na ulicu: u Đardinu će ovoga tjedna guštati svi ljubitelji spize, donosimo popis specijaliteta koji će se nuditi

23. travnja 2019. - 20:59
Split Spring montaza 3.JPG

Nakon Uskršnjih blagdana u Splitu, danas započinje Split Spring gourmet fair by Staropramen na kojem će Splićanima i brojnim turistima koji trenutno borave u Splitu street food specijalitete pripremati neki od ponajboljih splitskih restorana i ugostitelja koji se smatraju pokretačima novog vala turizma u ovom prekrasnom gradu.

Tako će svi koji se nađu u parku Đardinu u idućih šest dana moći uživati u specijalitetima Bokamorre, Artičoka, Šuga, Uje oil bara, Bepe, Biberon Sushija, Fabriquea, Totosa, Make-Make, American Dollar bara te soparnika OPG Ćorić. Većina ovih vrhunskih ugostitelja po prvi put izlaze na „ulicu" kako bi svojim sugrađanima te turistima donijeli nešto novo i zanimljivo u street food konceptu te dodatno obogatili turističku ponudu u predsezoni.

Osim...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. studeni 2024 18:19