StoryEditor
Obalaod srijede

Otvorili su telefonsku liniju: solinski Crveni križ donosi lijekove i hranu za starije i bolesne sugrađane

Piše Mia Sesartić
17. ožujka 2020. - 19:33
Joško Šupić/Hanza media

Zbog situacije sa korona virusom Gradsko društvo Crvenog križa Solin od srijede (18. ožujka) će imati otvoreni telefon za pomoć starijim, nemoćnim i bolesnim osobama, dogovoreno je na sastanku solinskog Stožera civilne zaštite.

Tako se u vremenu od 8 do 14 sati spomenute skupine građana mogu javiti za pomoć pri nabavci i dostavi osnovnih prehrambenih proizvoda, higijenskih potrepština i lijekova na broj telefona 021/244-411, a tijekom cijelog dana Crveni križ će moći kontaktirati i na broj mobitela ravnatelja Crvenog križa Solina, Željka Grubišića - 098/198 80 70 i putem e- maila: crveni.kriz.solin@st.t-com.hr, navode iz Stožera.

- Apeliramo na starije sugrađane da ostanu kod kuće, da nepotrebno ne izlaze vani, a Grad Solin će im posredstvom Crvenog križa biti na pomoći. Ovo je vrijeme kada moramo biti zajedno i pokazati solidarnost. Pozivamo još jednom sve sugrađane na odgovornost. Budimo odgovorni i čuvajmo vlastito zdravlje i zdravlje svojih bližnjih – poručuje solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević i Stožer civilne zaštite.

#SOLIN

Izdvojeno

06. srpanj 2020 15:46