StoryEditorOCM
SportUSPJEH TK PLOVANIJA NA TAEKWONDO TURNIRU MOSTAR OPEN

Zara Topčić i Roko Marić srebrni, Mateo Škara, Patrik Ninčević i Antonio Miletić brončani!

Piše Ivica Gjergja
9. studenog 2017. - 21:06
Most-prva

Sa svakog turnira na kojem se natječu, članovi TK Plovanije donose odličja, što govori o izuzetno kvalitetnim borcima. I ovaj su put to napravili: njih pet osvojilo je pet odličja i to na „Mostar openu" na kojemu je pored petorice članova Plovanije sudjelovalo još 500 natjecatelja iz četiri države, BiH, Hrvatske, Srbije i Slovenija.

Od članova TK Plovanije prvi je na „meč" izašao Roko Marić, kadet, u kategoriji do +65 kg i osvojio drugo mjesto i srebrnu medalju. Mateo Škara, junior do 63 kg, osvojio je treće mjesto. Zara Topčić mlađa kadetkinja do 47 kg ušla je u finale i osvojila srebrnu medalju. Patrik Ninčević, senior do 80 kg, zauzeo je treće mjesto. Antonio Miletić mlađi kadet do 33 kg osvojio je treće mjesto.

-Kada ti pet članova uzme svaki po odličje tada moraš biti zadovoljan! Čestitam  im na rezultatima, kratko nam je kazao trener Antonio Čačić.

 

TK Plovaniji nove trenerke!


Da pored toga što u TK Plovaniji vode veliku brigu i odrađuju pored edukacije onu odgojnu dimenziju, potegli su i za izgledom - odorama kluba. Riješili su i taj problem i nabavili trenerke i opremu!

09. svibanj 2024 01:10