StoryEditorOCM
SportMIHAEL I LEONA

Članovi TKD Plovanija nastupili su na državnom prvenstvu u Zagrebu, evo rezultata i dojmova s natjecanja

Piše I. Gjergja
23. svibnja 2023. - 11:47

Dvoje članova TKD Plovanija, Mihael Burčul i Leona Lleshi, nastupili su na državnom prvenstvu u Zagrebu.

Mihael je u konkurenciji 12 natjecatelja prvu borbu sa protivnikom otvorio odlično te je prvu rundu uvjerljivo pobjedio, u drugoj rundi rezultat je bio 3:3 te je za jednu bod razliku pobjeda otišla protivniku. U trećoj i odlućujućoj rundi Miho  je izgubio za jedan bod te je time završio svoje natjecanje na prvenstvu. Iako se nije okitio odličjem, ovo je dobar nastup jer Mihael je imao ozljedu i stanku od tri godine, te u klubu smatraju da je zadovoljio nastupom na ovom natjecanju u konkurenciji koja je bila jako kvalitetna.

U mlađe kadetskom državnom prvenstvu nastupila je Leona Lleshi. U njenoj kategoriji do 33 kg se natjecalo 21 natjecateljica. Ovo je Leoni prvi nastup nastup. U svojoj prvoj borbi je prvu rundu izgubila, u drugoj rundi je odnjela pobjedu te u produzetku odnosno trecoj rundi izgubila za 4 boda.

- Žalimo, nismo se vratili s odličjima, ali smo bogatiji  za jedno prekrasno iskustvo koje će nam u budućim borbama biti od koristi, kratko nam je kazao trener TKD Plovanije, Antonio Čačić.

26. travanj 2024 23:39