StoryEditorOCM
SportIZ TAEKWONDO PLOVANIJE NAKON 2017 GODINE

Vrijedni i uspješni taekvondaši

Piše Ivica Gjergja
6. siječnja 2018. - 21:04

Na kraju sezone broje se „punti“, rekli bi.

Tako su u Taekwondo klubu Plovaniji na kraju kalendarske godine „učinili“ analizu učinjenog za proteklu godinu i došli do spoznaje da je za njih bila izuzetno plodonosna. Koliko su „ojačali“ svojim članovima vidljivo je i po tome da na tri destinacije imaju treninge (preko 110 članova imaju).

Tako da treniraju u tri dvorane osnovnih škola, Zadarski otoci, Bartola Kašića i Krune Krstića u Arbansima. Sudjelovali su na mnogim domaćim i inozemnim turnirima sa kojih bi uvijek donosili odličja, priznanja i pohvale za svoj „uradak“ njihovih članova. Svojim ostvarenjima uspjesima motivirali su i ostalu djecu da im se pridruže na treninzima. Bili su i domaćini na turnirima pa su tako drugu godinu za redom organizirali turnir „ Zadar open“ koji je bio posjećen sa rekordnih 500 natjecatelja preko 1000 posjetitelja svaki dan turnira prošao bi Jazinama, velik šušur i brojnost. 2017 godinu su završili nastupom na turniru u Korčuli, te na Mostaru open, a sa oba su bili bogatiji za odličja i priznanja. Motivirali su svoje najbolje po rezultatima ali i po redovnosti treninzima dodijelili su dvije bicikle kako bi ostale motivirali. Bicikle su dobili Mateo Škara i Antonio Miletić. Polagali su članovi i za pojaseve preko njih 60. Pred sam kraj godine jedna grupa od pet članova i trener Antonio Čačić sudjelovali su na seminaru u Karlovcu kojega su vodili Korejanci, te mnogo toga novog naučili, a koje će na sljedećim treninzima oni učiti svoje članove.

U 2018. godini očekuje ih mnogi turniri, treninzi, organiziranje turnira „Zadar open“ 09. lipnja, očekuju više od 600 natjecatelja. Sudjelovati će na „Cro openu“ u Zagrebu, a od Patrika Ninčevića kategoriziranog borca očekuju puno jer on već sada neumorno trenira i priprema se za taj turnir.

 

09. svibanj 2024 16:50