StoryEditorOCM
Svijet(samo)ubojstvo

Obiteljska tragedija u Njemačkoj: Policija u kući pronašla beživotna tijela 26-godišnje majke i njezino dvoje djece

Piše VIJESTI SD
19. kolovoza 2023. - 10:35

Policija je u obiteljskoj kući u Gifhornu (Donja Saska), 3. kolovoza, pronašla tijela 26-godišnje majke i njezino dvoje djece (7,8). Pretpostavljaju kako je majka ubila djecu i sebe.

Policija je u petak, 18. kolovoza, objavila priopćenje u kojem su naveli detalje ove obiteljske tragedije, piše fenix-magazin.

Prema policijskom priopćenju, 26-godišnja majka dvoje djece je kobnog dana odvela svog  zlatnog retrivera susjedu na čuvanje. No, nije se vratila po psa. Susjed je otišao do njezine kuće, ali budući da nitko nije otvarao, pozvao je policiju koja je ušla u kuću i zatekla stravičan prizor, tijela majke i djece.

Otac djece nije živo s obitelji već nekoliko godina. Prema riječima susjeda, žena je u zadnje vrijeme postajala sve mršavija. Obitelj joj je nabavila psa kako bi, kako su susjedi rekli, “dobila novu životnu energiju”.

Što se točno dogodilo u kući i kako je došlo do smrti majke i dvoje djece, policija i državni odvjetnik nisu objavili. Glasnogovornik policije Christoph Nowak rekao je kako je to obiteljska tragedija.

– Ne želimo reći više o tome zbog obitelji, rekao je Nowak.

Glasnogovornik Državnog odvjetništva je potvrdio kako policija pretpostavlja da se radi o ubojstvu i samoubojstvu ugljičnim monoksidom.

– Nije bilo naznaka bilo kakvih kaznenih radnji trećih strana, rekao je glasnogovornik Državnog odvjetništva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 15:17