StoryEditorOCM
Svijetnapad sa dna

Djevojčicu u moru ubola opasna riba zmaj. Otac: Vrištala je od bolova, jedna stvar ju je spasila

Piše vijesti sd
28. lipnja 2023. - 17:28

Boravak na moru uz obilje užitaka nosi i stanovite opasnosti. Tako je jednu djevojčicu na ljetovanju u Grčkoj, dok je izlazila iz mora, ubola riba zmaj.

- Nisam znao što se dogodilo, nije mi bilo jasno zašto je toliko urlala. Pogledao sam joj nogu i oprao je vodom. Dječak spasilac sa plaže rekao nam je da je to zmaj riba i da joj stavimo noge u vruću vodu - rekao je otac djevojčice Aleksandar Tomić za TV Prva, prenosi 24 sedam.

 

Odmah su donijeli vruću vodu iz obližnjeg kafića, a kada su oprali mjesto uboda, djevojčica se osjećala puno bolje.

image

U grčkome podmorju ima i opasnih riba (ilustracija)

Afp

- Stvarno je vrištala od bolova, govorila da ne može izdržati. Nakon vruće vode bilo joj je sve bolje. Zvali smo liječnika koji nam je rekao da joj što prije damo neki antialergijski lijek i brufen. Liječnik je rekao i da ga pozovemo ako se počne gušiti, što se srećom nije dogodilo. Djeca to puno lakše podnose, dok srčani bolesnici mogu doživjeti i srčani udar. Topla voda je najvažnija. Da se za svaki slučaj ponese boca vode pa će se ugrijati, kazao je Tomić i dodao da se takve situacije događaju otprilike jednom mjesečno te da zmaj riba ima i u Jadranskom moru, rekao je otac, izvještava TV Prva, prenosi 24 sedam.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 00:25