StoryEditorOCM
Regijaafera ‘Kisik‘

Zbog prijetnji smrću gradonačelniku Banje Luke Drašku Stanivukoviću uhićene dvije osobe, oni su mu u Viber grupi ‘uputili više prijetnji po život i tijelo‘

Piše PSD
27. rujna 2021. - 16:08
 Draško Stanivuković podnio je prijavu i protiv ministra zdravlja i socijalne zaštite RS, glavne zdravstvene inspektorice te dva direktoraDanijel Soldo/Cropix

Nakon prijave zbog prijetnje smrću upućene gradonačelniku Banje Luke, Drašku Stanivukoviću, uhićene su dvije osobe koje se sumnjiče za ovo kazneno djelo, priopćeno je iz Policijske uprave ovog grada na sjeveru Bosne i Hercegovine u ponedeljak 27. rujna.

Osobe inicijala D.Đ. i N.M. iz Banje Luke uhićene su neposredno nakon zaprimljene prijave koju je podnio Stanivuković protiv "nepoznatog lica ili više njih, koji su mu u Viber grupi uputili više prijetnji po život i tijelo, što je kod istog izazvalo osjećaj nesigurnosti“, piše Radio Slobodna Evropa.

"Ova lica se sumnjiče da su počinili kazneno djelo ugrožavanja sigurnosti", priopćeno je iz Policijske uprave te je navedeno da je kod osobe D.Đ. pronađen i oduzet pištolj.

Iz Policijske uprave Banja Luka dodaju da je...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:57