StoryEditorOCM
Regijanakon 4 mjeseca

Ispovijest Harise Onder kojoj je monstrum pobio obitelj, a nju teško ranio: ‘Kuća mi je prazna, moja loza je zatrta...‘

Piše Vijesti sd
13. prosinca 2023. - 21:43

Ovaj se tjedan navršava puna četiri mjeseca otkako je monstrum Nermin Sulejmanović zvjerski i uživo prenoseći na Instagramu, iz pištolja ustrijelio svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović. Nakon toga je zločinac u krvavom pohodu ubio i 23-godišnjeg Denisa Ondera, a onda pred kućom i njegovog oca Đengiza (55), a četiri metka sasuo je u Denisovu majku Harisu. Ova 54-godišnjakinja je preživjela. Jedanaest dana je bila u komi, imala je četiri teške operacije, a danas živi sama u kući u Gradačcu, preživljavajući uz tablete za smirenje i one protiv bolova u cijelom tijelu.

Novinari Avaza su je posjetili u njezinoj kući. 

- Hvala vam što ste došli, jedini ste. Uz dužno poštovanje prema svemu što je proživjela, pa onako ubijena, o nesretnoj Nizami Hećimović svi govore, ne zaboravljaju je. Mog sina Denisa, koji je imao 23 godine, radio od kuće za jednu kompaniju, pazio s kime se druži, kupio stan i planirao ženidbu, i mog supruga koji se bavio uvozom i izvozom robe u BiH, pa je ubijen pred kućnim pragom, rijetko tko spomene, kaže gospođa Harisa.  

image

Nermin Sulejmanovic nakon jkrvavog pohoda počinio je samoubojstvo kada su ga nakon visesatnog bijega pronasli i opkolili pripadnici policije
 

Antonio Balic/Cropix
image
screenshot

- Ubojica je uništio moj život, liječim se, rane polako zacjeljuju, ali moja je duša ostala ranjena, ubijena. Monstrum je zatro moju lozu, kuća mi je prazna - plačnim glasom govori Harisa Onder.

 Kobnog dana gledala je u krvave oči ubojice dok je divljao, vikao, a potom u dvorištu, pred njenim očima, ubio njenog supruga. Kako kaže, tu strašnu sliku nikada neće moći izbrisati. Tada je cijev pištolja bila uperena u nju te ju je s četiri metka pogodio u trbuh, prsa i kralježnicu.

Danas živi bez lijevog bubrega, slezene, pola debelog crijeva, s trećinom gušterače…

Sva „zakrpana“, kako kaže. Zahvalna je Allahu, ističe, što joj je dao još jednu priliku za život, i tuzlanskim liječnicima.

- Hvala mojim komšijama, obiteljskim prijateljima, hvala vama. Ja svoju tugu i bol nosim kako mogu. Oni koji su trebali otvoriti moja vrata, pa me pitati kako sam, kako mi je zdravlje, a nisu, njima na čast. Ima neko tko će nama svima suditi. Ne dogodilo se ovo nikome – kazala je Harisa Onder za Avaz.

Ubojica iz Gradačca Nermin Sulejmanović je nakon četiri mjeseca pokopan. Njegovo tijelo nalazilo se u hladnjači Komemorativnog centra Tuzla te su prije nekoliko dana članovi njegove obitelji preuzeli tijelo.

image
Antonio Balic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:49