StoryEditorOCM
RegijaSve gore od goreg

Težak napad u osnovnoj školi u susjedstvu: Majka učenika pretukla nastavnicu biologije jer je sinu zaključila dvojku!?

Piše Vijesti SD
13. lipnja 2024. - 20:22

Težak incident u popodnevnim satima na Novom Beogradu: majka jednog učenika napala je i pretukla nastavnicu u Osnovnoj školi ‘Jovan Dučić‘!

Učiteljicu biologije napala je majka učenika nezadovoljna što je njenom sinu zaključena dvojka, iako ima prosjek za ocjenu više, doznaje Blic.

- Majka je došla na otvorena vrata i pitala nastavnicu biologije zašto je njenom sinu zaključena dvojka, a ima prosjek za trojku. Pritom nije znala da se zbraja i ocjena iz prvog polugodišta – kazala je učiteljica u OŠ ‘Jovan Dučić‘ koja je u pratnji povrijeđene kolegice otišla u bolnicu. Kaže da je nastavnica biologije pozvala majku u kabinet kako bi riješila nesuglasice. Ali, umjesto rješenja, došlo je do užasnog nasilja.

- Govorila joj je užasne stvari – ‘Ne znaš ti kučko ko sam ja, je*aću ti mater - kaže svjedokinja za beograsdki medij. 

Onda je zaprijetila da će ići kod direktorice, što je nastavnica biologije podržala. Međutim, iznenada se vratila. S vrata je, počupala za kosu, oborila na pod i lupala glavom o pod.

‘Nećeš nigde više raditi, nećeš raditi u ovoj školi, zapamtit ćeš me, ne znaš ti ko sam ja. Pobit ću ti porodicu!‘ - vikala je.

Pošto je bio odmor, pozive u pomoć napadnute nastavnice nitko nije čuo pa se bijesna majka nastavila iživljavati govoreći: ‘Nitko te ne čuje, ubiću te‘.

Tek tada se učiteljica uspjela otrgnuti i odjuriti do policajca, ali on nije bio tu. Zaposleni su zatim pozvali policiju koja je došla i uzela izjavu. ‘Pred policijom je priznala da je završila tečaj borilačkih vještina.‘

Stupanj ozljeda se još uvijek utvrđuje u bolnici, za sada je konstatirana kontuzija grudnog koša, ozljede na listu te ogrebotine na ruci, za Blic je kazala njena kolegica koja joj pomaže u bolnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. lipanj 2024 20:58