StoryEditorOCM
Regijau subotici

Piton izmigoljio iz žbunja kod stadiona, brza reakcija hrabrog djeda sve je umirila: ‘Na njega sam bacio kolica...‘

Piše Vijesti SD
26. svibnja 2023. - 12:26

Na tribinama stadiona "Sever" u Subotici, za vrijeme treninga djece, primijećen je ogroman piton koji je iz grmlja krenuo prema terenu, pišu Nezavisne

Jedan muškarac je kolicima koja su se nalazila u blizini uspio udariti "nezvanog gosta", a potom ga i savladati. Kako pišu lokalni mediji, njegovo ime je Nenad Vučković i uspio je uhvatiti zmiju koju je donedavno viđao samo u zoo vrtu i na filmu. 

- U tom trenutku na terenu je bilo stotinjak djece od šest do 15 godina. Jedan od te djece je i moj šestogodišnji unuk, a ja sam, kao ponosni djed, gledao trening s tribina. U jednom trenutku čujem čovjeka kako kaže da je vidio zmiju, okrenem se i vidim je kako izlazi iz grmlja i prilazi mi“, počinje priču 71-godišnji Nenad i dodaje:

- Odmah sam prepoznao da se radi o pitonu, ali nije mi bilo jasno kako je dospio tamo. Zmija duga oko metar i pol prošla je pored mene i kada se približila tlu na oko dva metra shvatio sam da sam morao nešto poduzeti. Samo sam je uhvatio za rep, a ona se sklupčala i podigla glavu - ispričao je. 

- Pored mene su bila neka kolica iz supermarketa, okrenuo sam ih i pokrio zmiju, ali je ubrzo počela izlaziti. Uspio sam joj uhvatiti glavu i bila je moja. Omotala mi se oko ruke i napravila užasan stisak. Onda mi je gospođa dala kantu u koju sam stavio pitona, zatim sam kantu bacio u obližnju kantu za smeće, a kako se sve nekim čudom spojilo, našli smo drvena vrata i njima zatvorili kantu - opisuje Nenad.

Nakon toga su pozvali policiju koja je životinju prebacila u zoo vrt. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 04:30