StoryEditorOCM
Regijapomak u procesu?

Nastavak suđenja za ubojstvo djevočice Danke, svjedoči i čovjek koji je navodno vidio bacanje tijela

Piše vijesti sd
1. srpnja 2024. - 11:27

U Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru počelo je saslušanje novih svjedoka u istrazi ubojstva dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, koju su navodno ubili radnici JKP "Vodovod" iz Bora Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50), zakazano je za 5. srpnja, a saslušanje jednog od njih je od velikog značaja za istragu!

- U pitanju su dva susjeda iz Banjskog Polja od kojih se ne očekuje ništa presudno. Međutim, nadležnima se javio muškarac iz Bora, koji je treći svjedok, a koji je rekao da je joggirao baš u vrijeme kada su osumnjičeni bili na deponiju i navodno bacili Dankino tijelo.

- Što je točno vidio, zašto se sada javio, znat će se u petak. Postoji mogućnost da će njegovim svjedočenjem dokazati da su ubijeno dijete doista bacili na smetište..., piše Kurir.

Inače, osumnjičeni Dejan Dragijević, koji je nakon uhićenja na saslušanju u tužiteljstvu priznao djelo i detaljno ga opisao, zatražio je da ga tužiteljstvo ponovno ispita.

Odvjetnica Vanja Živković rekla je da do danas nije dobila ni potvrdan ni niječan odgovor hoće li tužiteljstvo prihvatiti ponovno ispitivanje njezina klijenta Dejana Dragijevića.

Inače, u obrazloženju zašto želi dodatno ročište, Dragijević kaže da je to "radi razjašnjenja okolnosti i činjenica koje je iznio na zapisnik tijekom ročišta 5. travnja 2024. godine".

image

Istraga srpske policije nikako da dovede do krunskih dokaza

Ranko Šuvar/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 11:28