StoryEditorOCM
Regija‘maligni pakt‘

Liječnica iznijela podatke da se u Srbiji triput više obolijeva od karcinoma nego u drugim zemljama, tvrdi: To je posljedica NATO bombardiranja! Njihova namjera je bila genocidna

Piše PSD
6. veljače 2022. - 08:16
NATO je namjerno bombardirao sva kemijska postrojenja, što je dokaz da je njihova namjera bila genocidna – zagaditi životnu sredinu građana Srbije, tvrdi dr. Danica GrujičićSaša Đorđević/AFP

"Maligne bolesti su u Srbiji gotovo tri puta učestalije nego u svijetu: kod nas se na 100.000 stanovnika registrira 5.500 oboljelih od različitih vrsta karcinoma, a u svijetu 2.000! Samo od leukemija smrtnost je od 2002. godine povećana za čak 139 posto. Broj oboljelih od karcinoma kod nas svake godine raste za dva posto, a u svijetu za 0,6 postotaka. To je posljedica bombardiranja!".

Ovako za „Novosti“ govori profesorica dr. Danica Grujičić, načelnica Odjela neurokirurgije u Kliničkom centru Srbije, prenosi Stil.

Mnoge vaše kolege tvrde da šute zato što se porast obolijevanja od raka u Srbiji ne može direktno dovesti u vezu za bombardiranjem?

- Činjenice su tu. Svjedoci smo svakodnevno pojave sve većeg broja solidnih tumora koji se javljaju 15 ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 22:18