StoryEditorOCM
Regijastrava iz kruševca

Kakva životna priča: bio otet iz rodilišta i usvojen, u četrdesetoj godini bez podrške institucija uspio pronaći majku, ali ne samo nju

Piše PSD
1. listopada 2021. - 15:26
Mlađan Radivojević sa sestrom Marinom Milojević u kojoj se miješaju sreća zbog obiteljskog zajedništva i ljutnja zbog sustavaTV Prva screenshot

Predstavnici Udruge za istinu i pravdu o bebama priopćili su jučer da su riješili prvi slučaj u aferi otetih beba, odnosno da su rezultati DNK analize pokazali da žena, koja je sumnjala da joj je beba oteta u rodilištu, majka Mlađana Radivojevića, koji je odrastao u drugoj obitelji.

Mlađan Radivojević (40), koji je rođen 3. ožujka 1981. godine u Općoj bolnici u Kruševcu, rekao je novinarima da je u potragu krenuo prije više od tri godine. Nakon što nije dobio podršku u državnim institucijama, obratio se tom udruženju.

- Obišli smo sve ustanove, nema gdje nismo bili. Vidio sam jučer majku, sve je dobro prošlo, rekao je Radivojević koji je prije dva dana upoznao i svoju sestru, s kojom se pojavio pred novinarima, piše portal Danas.rs, a prenosi Jutarnji list.

Predsjed...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 01:39