StoryEditorOCM
Regijapronađen nož

Cure detalji ubojstva dječaka (13) u Srbiji, usmrtio ga školski kolega, posvađali se u improviziranoj teretani

Piše VIJESTI SD
5. listopada 2023. - 21:51

Trinestogodišnji dječak ubijen je u petak u tučnjavi tinejdžera na jugu Srbije kad ga je, prema izvješću lokalnih medija, nožem usmrtio školski kolega.

Više javno tužiteljstvo i policija su objavili da je tijelo trinaestogodišnjeg dječaka nađeno u kući u Niškoj Banji, te da se prikupljaju dokazi.

Improvizirana teretana

Liječnici Urgentnog centra u Nišu potvrdili su da je jedno dijete preminulo, a drugo je prevezeno u Urgentni centar, ali je utvrđeno da nema ozljeda.

Tučnjava se, prema pisanju lokalnih portala, dogodila u improviziraznoj teretani u jednom potkrovlju kada je učenik sedmog razreda nožem napao školskog kolegu, a policija je, navodno, našla krvavi nož.

"Prijavljeno nam je da je jedno dijete nađeno bez znakova života, a drugo je prevezeno u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Niš“, rekli su portalu Južne vesti u niškoj policijskoj upravi.

Policija je, navodno, našla krvavi nož.

Na licu mjesta su novinari portala Nova.rs neslužbeno saznali da je obitelj osumnjičenog dječaka na lošem glasu. Sugovornici portala rekli su da je obitelj poznata po nasilju, a za maloljetnika su istaknuli da je već duže vrijeme nosio nož sa sobom. Zasad nije poznato što je mogao biti motiv tučnjave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 22:03