StoryEditor
Politika‘srcem i dušom‘

Škorić potvrdio da će se kandidirati za potpredsjednika HDZ-a, odmah indirektno napao Plenkovića

Piše Hina
8. veljače 2020. - 18:08
Božidar Vukičević/HANZA MEDIA

Predsjednik splitskog HDZ-a Petar Škorić u subotu je najavio svoju kandidaturu za potpredsjednika te stranke na izborim 15. ožujka ove godine poručivši da će promicati nacionalne interese, demokršćanske vrijednosti i unutarstranački dijalog.

"Nakon toliko godina djelovanja i vjernosti stranci svojom kandidaturom, uz potporu Gradske organizacije HDZ Split, želim dati doprinos daljnjem jačanju, izgradnji i razvoju naše stranke, promičući hrvatske nacionalne interese, svjetonazorske i demokršćanske vrijednosti," istaknuo je Škorić na svojoj Facebook stranici.

Poručio je da će se zauzimati za važnost svakog člana HDZ-a jer, kako je naglasio, jedino uspostavom snažnog unutarstranačkog dijaloga možemo utvrđivati jasan smjer političkog djelovanja kroz koji će se očuvati zajedništvo i politička snaga koja u ovom trenutku izostaje, a koju stranka svojim djelovanjem svakako zaslužuje.

"To je najbolji put da našu stranku sačuvamo i organizacijski ojačamo, kako bi postala politička snaga koja će zadržati sve svoje tradicionalne glasače i biti prihvatljiva svim hrvatskim domoljubima",  poručio je Škorić.

Po njegovim riječima, HDZ je bila i ostala politička snaga koja treba našem narodu osigurati dostojanstvo, ponos i optimizam, a mladima vjeru u bolju i sretniju budućnost.

"Zato kroz ovaj unutarstranački proces imamo priliku izabrati one najbolje i najkvalitetnije među nama, koji će stranci dati političku snagu da se suoči sa svim izazovima vremena koje je pred nama," istaknuo je.

Također, kaže, s ponosom ističe svoju kandidaturu za potpredsjednik  HDZ-a.

"Srcem i dušom djelujem u Hrvatskoj demokratskoj zajednici od 1989. godine i s njom sam proživio sve njezine uspone i padove, djelujući na različitim razinama, uključujući i dužnost predsjednika druge najveće organizacije u državi, u gradu (Splitu) u kojem HDZ obnaša vlast," navodi Škorić u najavi svoje kandidature za potpredsjednik HDZ-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

22. studeni 2020 10:34