StoryEditorOCM
Politikasve za vlast

Pupovac i Penava u koaliciji?!; ‘Svašta ja nisam mogao zamisliti, ali želja da se bude u vlasti je veliko čudo‘

Piše Vijesti SD
27. rujna 2023. - 08:46

Predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke i Srpskog narodnog vijeća Milorad Pupovac gostovao je u Pressingu televizije N1, gdje se osvrnuo na cijeli niz tema

Među ostalim, urednik i voditelj emisije Ilija Jandrić pitao ga je i je li spreman i na treću koaliciju, ako HDZ bude imao većinu kako ankete ukazuju.

"Hrvatskoj treba neka vrsta kontinuiteta. Ne mislim u programima, nego kontinuiteta u ostvarivanju politika. Treba nam usklađenija i stabilnija vlada nego što možda neke druge grupacije mogu ponuditi, usmjerena na različite aspekte ekonomije, obrazovanja, reformi unutar društva kao pravosuđe, uprava, zdravstvo za koje ne znamo kako će završiti", kazao je Pupovac.

Ako bude opcija da HDZ nastavi suradnju s manjinama pa i s SDSS-om, jeste li spremni da u toj koaliciji bude i Domovinski pokret, kako neki prognoziraju?, pitao je Jandrić Pupovca.

"To je daleko pitanje…"

S obzirom na njihove stavove prema vama, možete li zamisliti koaliciju u kojoj ste i vi i Penava?

"Svašta ja nisam mogao zamisliti, ali se dogodilo zato što se ljudi mijenjaju, jer želja da se bude u vlasti je veliko čudo", kazao je Pupovac za N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 17:53