StoryEditorOCM
PolitikaOSJETIO PRILIKU

Grbin najavio veliku koaliciju: ‘Stavljam svoj ego na stranu, zovem Možemo! i druge, prijelomni je trenutak‘

Piše Vijesti SD
17. veljače 2024. - 18:40

Za šefa SDP-a Peđu Grbina veliki je skup opozicije prijelomni trenutak pa ponovno poziva sve stranke centra i lijevice na zajednički izlazak na izbore.

U velikom intervjuu za Točku na tjedan N1 televizije, koji će biti objavljen sutra sutra, predsjednik SDP-a objasnio je zašto smatra da ujedinjena opozicija zajedničkim izlaskom na izbore može srušiti HDZ i koga sve poziva na tu ujedinjenu listu. Spreman je, kaže, svoj ego staviti po strani za taj cilj i traži od ostalih da budu odgovorni i učine isto.

- Idemo u razgovore, vrata otvaramo širom, smatramo da je zajednički nastup ovih stranaka jedan od načina da promjenu olakšamo, rekao je.

Na pitanje znači li to da ponovno zove u koaliciju Možemo! koji im je već dao ‘košaricu‘?

- Moramo, to je naša obveza…Imam li ja u ovom trenutku pravo svoj ego staviti ispred onog što je potreba zemlje u kojoj živimo? Ma nema šanse, ne mogu! Mi sve zovemo opet na razgovore koji vide, znaju, i mogu pridonijeti da se Hrvatska promijeni jer je ovo prijelomni trenutak, istaknuo je Grbin između ostaloga u razgovoru s Natašom Božić za Točku na tjedan.

Cijeli intervju šefa SDP-a Peđe Grbina bit će objavljen u Točki na tjedan N1 televizije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 09:14