StoryEditorOCM
HrvatskaZATVORENA SJEDNICA

Vlada razriješila Dunju Mazzocco Drvar, doznajemo kamo ide - evo i drugih zanimljivih imenovanja...

Piše VIJESTI SD
31. kolovoza 2023. - 18:51

Dunja Mazzocco Drvar više nije na čelu Uprave za klimatske aktivnosti u Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja, nakon što ju je Vlada razriješila na osobni zahtjev.

Ona, kako doznaje Jutarnji list, prelazi na drugo radno mjesto u civilnom sektoru, a bavit će se i dalje temom klimatskih promjena.

Na zatvorenom dijelu sjednice Vlade donesen je i zaključak kojim se predlaže Nadzornom odboru Jadrolinije imenovanje Gorana Frkovića Riana Bukše za članove Uprave, nakon što je proveden javni natječaj. Bukša na ovu poziciju prelazi s mjesta izvršnog direktora korporativnih financija, a Frković je već bio član Uprave.

Zbog isteka mandata razriješene su i zamjenica ravnatelja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Marina Nekić, pomoćnica ravnatelja za tržište rada i politike zapošljavanja Ruža Hrga te pomoćnica ravnatelja za pravne poslove Jasminka Vukušić.

Novom zamjenicom ravnatelja HZZ-a imenovana je Ivana Mehle, HDZ-ovka koja na to mjesto dolazi kao šefica Područnog ureda HZZ-a u Karlovcu, dok je novom pomoćnicom ravnatelja za tržište rada i politike zapošljavanja imenovana Ivana Šimek, dosadašnja rukovoditeljica odjela za rad s poslodavcima, a pomoćnicom ravnatelja za pravne poslove ponovno je imenovana Jasminka Vukušić.

Donesena je i odluka kojom se Vijeću Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo daje suglasnost za razrješenje direktora Agencije Marina Puha, na osobni zahtjev, radi odlaska u mirovinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 07:09