StoryEditorOCM
HrvatskaVELIKA AKCIJA

Šteta je više stotina milijuna kuna! Šef HOK-a ‘pao‘ je na Hvaru! USKOK je priveo i INA-ina direktora Damira Škugora, te njegova oca, evo imena svih uhićenih. Objavljeno i za što se terete

Piše Željko Petrušić/JL
27. kolovoza 2022. - 10:47
Uhićeni su i vlasnici tvrtke OMS upravljanje, poduzetnik Goran Husić i Josip Šurjak, inače predsjednik Hrvatske odvjetničke komore. Policija je Šurjaka privela na HvaruArhiva/cropix

NAJNOVIJE:

Uskok i policija u subotu su potvrdili da su u tijeku uhićenja i pretresi u akciji u kojoj su se, prema neslužbenim informacijama, na meti istražitelja našli i direktor u Ini Damir Škugor te predsjednik Hrvatske odvjetničke komore (HOK) Josip Šurjak.

U akciji uhićenja zbog navodnih zlouporaba u trgovini plinom navodno je uhićen i Škugorov otac te predsjednica uprave tvrtke Plinara istočne Slavonije Marija Ratkić.

Uskok je ne navodeći identitete izvijestio da su uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat kriminalističkog istraživanja koje se provodi u suradnji s PNUSKOK-om, Uredom za sprječavanje pranja novca i Samostalnim sektorom za financijske istrage Porezne uprave.

Osim u Zagrebu, uhićenja i pretrage provode se i na području...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. lipanj 2024 23:09