StoryEditorOCM
Hrvatskalicemjerje ili?

Pernar se predstavlja kao borac radničke klase, a ‘uhvaćen‘ je u preskupom brendu! Jakne koštaju tisuće, ima i kopija

Piše Vijesti SD
16. ožujka 2024. - 17:26

Ivan Pernar snimljen je na prosvjedu protiv dozvole za gospodarenje otpadom koja je izdana Zagrebačkom holdingu za lokaciju u rasadniku Cret-Zrinjevac na Maksimiru. Nekadašnji saborski zastupnik na sebi je imao jaknu na kojoj je jasno istaknuto ime brenda Moncler. 

Riječ je o francuskom brendu poznatom po luksuzu i visokim cijenama. Njihove jakne, nalik onoj u kojoj je fotografiran Pernar, znaju koštati i mnogo više od prosječne hrvatske plaće. Kako se po novom nahođenju Ivan Pernar predstavlja kao "heroj" radničke klase i borac za glasove onih potlačenih, zanimljivo je primijetiti da nosi jaknu koju si više od polovice Hrvata ni u snovima ne može priuštiti. Je li na djelu licemjernost, nebriga ili pak nešto treće, možete i sami procijeniti. 

image
Screenshot/

Točan model nismo uspjeli pronaći na njihovoj stranici, ali slične jakne, inače među omiljenima kod skijaša, ovisno o modelu se prodaju od 1100 pa sve do debelo iznad dvije tisuće eura. Neki specijalni modeli mogu koštati i po nekoliko tisuća eura. 

U potrazi za Pernarovom jaknom naletjeli smo i na nekoliko dućana s krivotvorinama, mahom iz BiH, u kojima se takva jakna prodaje za 120 konvertibilnih maraka. Da podsjetimo, nošenje krivotvorenih komada poticaj je tome kaznenom djelu. 

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 03:36