StoryEditorOCM
Hrvatska‘dok budno dežura‘

HDZ-ovci se rugaju Možemovcima: ‘Predlažemo gospođi Benčić da ovo napravi kako bi igrokaz bio još efektniji‘

Piše JL
6. veljače 2024. - 17:25

Nakon što je Sandra Benčić iz stranke Možemo! na Markovom trgu održala press konferenciju i najavila da će ona i kolege iz stranke stajati ispred Vlade cijeli dan i noć jer im se, kako su rekli, ‘zgadila situacija s Vladom i pravosuđem‘, stigao je odgovor iz HDZ-a.

HDZ-ovci su Možemovcima u prilično zajedljivom komentaru, među ostalim, poručili i da se vežu lancima kako bi ‘igrokaz bio još efektniji‘.

Na Facebook stranici napisali su sljedeće:

‘Hoće li Sandra Benčić pozvati građane da dođu na Trg svetog Marka podržati najveći porez na plaće u Hrvatskoj - harač koji su proturazvojni možemosi nabili Zagrepčanima? Predlažemo gospođi da se slobodno opet veže lancima, kao što je to činila kad je prosvjedovala nakon potresa, dok se u to vrijeme premijer Andrej Plenković borio i izborio za golema EU sredstva za obnovu.

S lancima i valjanjem po podu igrokaz bi joj bio još efektniji! A i molimo je da tijekom noći - dok budno dežura - napokon pošalje Europskoj komisiji onu najavljenu prijavu protiv Vlade RH i HDZ-a i da još jednom napadne hrvatsku policiju za ‘nasilje nad ilegalnim migrantima‘. I neka svečano proglasi zabranu rada i javnog djelovanja svima koji su bili protiv Lex Perković, a ZA izručenje udbaških zločinaca! I pitanje za kraj: hoće li se vezati lancima i na Jakuševec?‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 01:17