![cobi_thumb](https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2014/02/22/cobi_thumb.jpg)
/ Slušajte, redovito u Zagrebu dobar dio moje prehrane su hrvatske mesneprerađevine. I od hrenovki, i od parizera i od mesnog nareska i pašteta.To je, dok sam tjedno u Zagrebu, negdje oko 70 do 80 posto mojeprehrane. I zasad ne osjećam nikakve probleme. Znači ja to konzumiram iimam puno povjerenje.Ovo što ste vidjeli ovdje, ovo je stvarno vrhunacali vrlo slična situacija je i u našim mesnim industrijama koje imajusve sustave, znate... Jer to je nemoguće... Deset godina staro meso! Pato je da se čovjek ubije - ironično je danas komentirao u neformalnomrazgovoru s novinarma nakon otvorenja novog pogona KIM-a ministar PetarČobanković.
Ministar Čobanković poručio je seljacima da nemoraju strahovati zaisplatu šteta nastalih usljed elementarne nepogode jer će sve...
Ministar Čobanković poručio je seljacima da nemoraju strahovati zaisplatu šteta nastalih usljed elementarne nepogode jer će sve...