StoryEditorOCM
HrvatskaVRIJEME PROMJENA

Božidar Kalmeta bez dlake na jeziku secira sve, a posebno HDZ: Teško je bilo očekivati da će nakon Opare pobijediti Mihanović! Dobro je da se potrese i rastrese, a Puljak nije loš!

Piše Ivica Nevešćanin
6. lipnja 2021. - 22:02
Božidar Kalmeta: Svatko može jednom izgubiti, ali tko dva puta zaredom izgubi, tu apsolutno treba nešto mijenjatiJure Mišković/Cropix

Samo nekoliko minuta nakon što su postali poznati rezultati izbora na kojima je HDZ opet trijumfirao u Zadru i Zadarskoj županiji, Božidar Kalmeta je kao predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Zadarske županije izjavio da je pred zadarskim HDZ-om vrijeme promjena.

Do ožujka prošle godine, Kalmeta je godinama bio na funkciji pomoćnika glavnog tajnika HDZ-a, zadužen za terenski rad na području od Dubrovnika do slovenske granice, uključujući Liku.

Kalmeta, možda bolje od ikoga, poznaje kako HDZ diše ne samo u Dalmaciji, nego i u Istri, Lici, Dubrovniku, a poglavito u Zadarskoj županiji, gdje su na vlasti od 1990., već 31 godinu.

Ipak, nakon gubitka Šibensko-kninske županije, Splita i Makarske, ali i odličnog rezultata nezavisnih lista u Zadarskoj županiji, mnogi se...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 10:22